Thursday, October 30, 2014

Alhamdulillah...Qisya dah sethn...

24 Oct 2014 genap la umur qisya sethn...dan dah sethn jugak la sye breasfeeding qisya...Alhamdulillah...x der buat birthday party pon...tp sye & family gi bercuti ke lotus desaru utk celebrate birthday qisya...half of the vacation sponsored by shiela...so kita enjoyyy...hehe...kitorg dinner kat restoran terapung bujang firefly 20 minutes drive from lotus...not bad seafood kat situ tp still x leh lawan seafood kat bagan lalang...kitorg dok kat lotus 2 mlm...best dok situ coz ada pantai & theme park...mmg child friendly...apartment pon besar ada 3 bilik...mmg sesuai utk family vacation...

Ok back to qisya...skrg qisya dah ada 6 gigi owhh maybe 8 klo masuk yg baru tumbuh...hehe...dia kan lambat tumbuh gigi tp sekali tumbuh byk terus...dia dah boleh jln2 klo kita pegang tangan dia...still x boleh jln sendiri maybe dia takut lg nak berjln...suka berckp tp satu patah pon x phm...dah boleh sebut papa ngan jelas tp x leh lg sebut mummy...dah pandai geleng kpl klo x nak...byk gak menda yg dia dah phm...mak sye ckp dia sgt cpt tangkap apa yg kita ajar kat dia...pastu sgt2 friendly...gi mana2 pon dia suka bila nmpk bdk2 ramai...maybe coz dia dah biasa dok taska...dah pandai salam cium tgn ngan hi5...suka mkn...semua mknan kita bg dia akan mkn...ok tu jer dulu citer psl qisya...daaa...

No comments: