Saturday, May 18, 2013

Kemas rumah nak pindah.....

Lg 2 weeks jer sye & Mr.Razak nak pindah....wahhh xsangka kitorg dah nak start new life kat rumah baru....sedih gak nak tinggalkan rumah sewa ni....byk kenangan kat sini.....dkt 3 thn gak la kitorg dok sini....cpt kan masa b'lalu....

Risau giler coz byk lg nak kena kemas.....Td baru start kemas dapur.....sye nak clearkan dapur dulu coz ingat klo sempat kitorg nak jual almari dapur kitorg ni.....xtau la ada buyer ker x....tp klo diorg nak beli, kena la dtg amik sndiri kat umah ni....tu yg leceh tu....Td sye dah basuh2 pinggan mangkuk....skrg tgh keringkan....then dah leh masuk dlm kotak....kitorg susah nak dptkan kotak....mana erk nak carik kotak....SIL Mr. Razak ada tlg amikkan kotak kat tpt dia keje tp kotak tu kecik.....nak carik lg yg besar nyer....sye srh Mr. Razak gi carik kat giant....smpai sudah dia x gi....grrrr.....haha....

Owhhh sye baru wat keje sikit pon dah rasa sakit skit perut....risau la plak....so aper2 klo sye x larat sye tinggal jerk....keselamatan baby plg penting....susah gak erk nak pindah time pregnant ni.....huhu....

Kemas2 rumah....

Pic kat bwh ni la almari dapur yg sye nak jual tu....ada 2....dua2 ni sye jual RM300....klo korg b'minat email kat sye yana_elly84@yahoo.com.....tp kena dtg & angkat sndiri kat rumah sye kat puncak jalil ni.....pic ni pic lama....sye x amik pic baru coz dapur tgh b'sepah skrg ni....hehe....tp leh la dtg tgk dulu, baru puas hati....condition mmg baik spt baru....hehe....sye guna 2thn lbh....sbb nak jual coz rumah baru dah wat kitchen cabinet....dulu sye beli 2 brg ni harga RM600 lbh....





No comments: