Wednesday, April 24, 2013

Miss me?

Wahhh lamanyer sye x update entry baru....2bln lbh blog ni ditinggalkan....hahaha....actually bkn xder masa nak taip entry baru tp sye sgt2 malas.....pastu klo ada masa pon sye byk spend chatting kat whatsapp, line & skrg dah ada keek & WeChat....so do follow my keek ilyanaelly to see my latest video....mostly video my niece la kan....my niece?....tu pon x sempat citer lg kat sini....my sister, shiela dah selamat melahirkan baby girl 5 April lps....syok woo ada ank sedara....ni 1st baby dlm family sye....so excited giler kot....owhh nama dia Nurul Sakinah tp kitorg paggil dia Nina....cute kan....dannnn the biggest story yg sye nak citer kat blog ni pon sye x sempat nak citer lg..... I am FINALLY pregnant....actually dah 3bln setgh skrg....sye found out sye pregnant bila wat upt 14 Feb lps....time tu baru 4weeks pregnant....hehe....sgt2 happy Alhamdulillah tp yer la kan ni 1st baby after waiting almost 3 years, mcm2 prsaan b'campur baur.....hanya org2 yg dah lama tunggu mcm sye ni kot paham prsaan tu.....hehe...klo ada masa sye story lg psl pregnancy tu.....byk nak citer ni.....dannn lagi satu citer t'baru sye, we'r moving to our new house in June....In Shaa Allah....kitorg amik kunci 8 April lps.....skrg tgh dlm proses renovation....x byk pon wat coz budget sgt2 limited.....just wat plaster cieling, kitchen cabinet, grille, awning kat blkg rumah & minor2 plumbing & wiring....kitorg baru finalize kontraktor last week....mmg agak pening gak la lg2 ni 1st time kitorg nak dok umah sendiri so mmg xder experience be4 ni....tp nasib baik la sye pnh keje M&E building so bila kontraktor explain sye senang la nak phm....nnti sye story lg psl renovation.....ok la korg....tu jer dulu....nnti sye citer lg klo sye kerajinan....hehe...

Owhhh jom tgk pic ank sedara sye.....

Ni la Nina.....comel kan.....hehe....dia ni suka wat muka....geram sgt....seminggu jer dia kat sini....skrg dia kat JB coz mummy dia b'pantang kat sana.....huhu

2 comments:

myaini said...

yeay...dah nak masuk rumah baru dah...nanti update ye...

dan....congratulations on your pregnancy!!Happy to hear that....jaga diri elok2 ye!!

ELLY said...

InshaAllah klo free sye update...skrg ni tgh kemalasan...simptom2 ibu mengandung kot...hehehe...thanks you ;)