Sunday, February 3, 2013

Hadiah dari TM....

Ok.....ni citer 3 minggu lps....tgh lepak2 tgk tv di hari minggu tetb dpt cal.....org tu ckp dia org TM & tanyer sye ada kat umah x.....so sye ckp la sye mmg kat umah.....then dia srh turun bwh amik hadiah, dia mmg dah ada kat bwh....ehhh tetb lak nak bg hadiah....so sye pon xder la tanyer byk apa yg dia nak bg kan.....sye ckp la ok2 nnti sye srh husband sye turun amik hadiah.....then dia tanyer unifi sye guna 5Mb ker 10Mb.....sye jwb la "haaa?? 5 minit, 10 minit?....apa tu?....jap2 ckp ngan husband sye"......hahhahaha.....so ko nmpak x senah betapa buta IT nyer aku......Mr.Razak ckp la kitorg guna 10Mb then pass the phone to me.....then org tu ckp....ok la klo cmtu sye bg puan hadiah comforter.....wahhh best giler.....then Mr. Razak turun bwh gi amik hadiah.....bila dia naik dia leh ckp, td ada hadiah headphone, dia ingat nak amik headphone.....tp org TM tu srh amik comforter, coz harga lg mahal....lerrr dah jelas2 comforter lg best kan.....klo Mr.Razak naik bwk headphone siap la kena bebel ngan sye.....nasib baik dia bwk naik comforter......hahaha.....mmg pucuk dicita ulam m'dtg la kan.....sejak kawen kitorg ada 1 set comforter jerk, tu pon hadiah dr BBF sye, Am time kawen.....tu pon lama giler simpan baru sye guna coz syg nak guna.....hahaha.....actually dah lama niat nak beli lg satu set tp sye amat la b'kira2 klo nak beli menda yg mcm xperlu pon xper ni.....so sye dok tgk jer la klo ada sale tp xpnh beli.....bleh plak tetb dpt free.....Alhamdulillah....xyah dah beli.....ehh tp sye mmg slalu cmtu tau, klo sye nak beli smthing pastu simpan dlm hati "nak beli....nak beli....nak beli" tp xder rezeki lg nak beli, mesti menda tu sye akan dpt gak tp bkn sye beli, org yg bg.....rezeki2.....hehehe....owhhh ada satu menda yg sye nak beli sgt dah 5thn tp still lum dpt, handbag coach.....rasa2 ada x org nak bg?....hahaha....in my dream jer la kan.....comforter yg dpt ni sye x simpan lama2, sye terus guna.....excited weh menda free tetb jerk kan....Mr.Razak pon exciter.....dia blk keje shift mlm tgk2 sye dah pasang comforter ni then dia sms sye kat ofis "yeay2 ada alas tilam baru".....hahahha.....lawak tul, tu pon nak sms kan.....

Ni la dia comforter tu....tinggal yg ni jerk time amik tu.....so ok la, cantik la gak.....hehe....thank you TM....lps ni leh la upgrade 20Mb plak....erkkkk

No comments: