Thursday, December 13, 2012

Annual Dinner Ofis....

Sabtu lps company sye wat annual dinner kat Intercontinental Hotel kat jln ampg nun....tema adalah Arabian Night....sye mmg malas nak pikir nak pakai baju apa time dinner tu.....time wedding syafiq aritu, sye ada la carik2 baju nak pakai time dia nikah....carik kat tesco ampang.....pastu jumpa la jubah hitam merah ni....pastu try2 mmg ngam2 jerk ngan ketinggian sye....owhh susah  okay nak carik jubah yg sesuai ngan ketinggian sye....pastu sye pikir, leh la pakai jubah tu time dinner coz sye mmg dah malas nak carik2 lg....tp sblm dinner tu, sye pakai time syafiq nikah dulu....keke....see jimat kan 2 in 1.....x pyh pening2 carik baju lain.....sye cuma beli tudung jerk yg ada unsur2 arab....sye beli tudung few days be4 dinner....beli on9 kat FB....tp agak m'debarkan coz hari sabtu tu jugak la baru tudung tu smpai.....nsb baik mmg match ngan baju & try2 mmg ok gak ngan muka sye....so hentam saja la labi....ptg tu dlm kul 6 ptg sye gi make up kat lancome sogo.....mak sye ada membership lancome so mmg leh make up free kat situ.....time sye dtg tu make up artist lancome tu dah tunggu....chinese yg make up kan & sye bgtau kat dia nak make up ikut theme arabian so kena lebihkan make up kat mata....dia make up ok la gak....puas ati la gak....owhh sye suka giler make up lancome ni coz x pecah, even bila sye dah blk dr dinner pon still ok lg make up sye & x b'minyak pon muka.....sye smpai hotel dlm kul 7 lbh.....lepak2 kat luar junior ballroom tu pastu kul 8 mlm cmtu dah leh msk.....semua org dress up cantik2 & sye rasa baju sye plg boring.....kekeke....tp xper la ni 1st time join dinner company, kira mcm warm up la kan....next time sye try pilih baju yg x boring.....hehehe....owhh Mr. Razak last minute xdpt join dinner company sye ni.....so sedeh ok....nasib baik x belikan dia baju lg....

Saya.....

ngan kwn2 ofis....

Sye x tau la sapa yg arrange meja sye ni satu meja ngan big bos....adehhh....2 kali sye check betul ker meja sye ni, x kan la kena dok satu meja ngan big bos kan....rupanyer mmg btul....dah la meja plg depan....huhu....nak mkn byk2 pon segan....owhh big bos aka MD yg serban merah & sebelah dia tu wife dia....

Actually sye mmg x tau lgsung Adibah noor perform time dinner ni.....mmg surprise giler la, pndai Admin simpan rahsia erk....ingat kan dia mcm nyanyi jer tau rupanyer dia MC the whole dinner kitorg tu....mmg best giler tahap x ingat dunia coz sye mmg minat  dia.....x dpt mkn pon xper la, tgk dia nyanyi live pon dah cukup....

Kitorg kena wat performance tau time dinner ni....ada 3 department...department kitorg wat sketsa kassim baba ngan lagu ali baba....sye jadik pak pacak jerk....menari2 skit....pastu dok senyum2 tahan gelak.....hahaha.....ok la gak activity cmni leh mengeratkan lg silaturrahim antara staff2....

Best2....owhh antara lagu yg dia nyanyi, terlalu istimewa, jai ho ngan nour el syam....

Layan....

pic semua staff.....

Time ni la plg best coz sye menang lucky draw dpt hadiah 4th place tau....t'kejut giler time Adibah Noor sebut "Pn. Noorilyana"....nak tau hadia apa?....tunggu entry seterusnya....kekekeke....

heeeee.....

No comments: