Thursday, November 8, 2012

Final Progress.....

28 hb lps sye & Mr. Razak gi tgk rumah lg.....keke....ingat dah x nak tgk dah smpai dpt kunci.....tp bila tgk komen2 & pic2 kat FB community hillpark terus rasa teruja nak gi tgk.....rasanyer progress dah lbh 95% kot.....jln dpn rumah dah tar.....no. rumah dah letak & yg x bestnya no. rumah tu bkn no. 3 tp no. 5.....huhu....sye suka no. 3.....tp xper la kan, no. rumah jer pon.....keke....pagar dah cat....rumah pon dah b'kunci, kitorg dah xleh masuk tgk kat dlm.....so tgk kat luar jer la.....pastu Mr. Razak sibuk nak testing parking kete dlm umah.....haha....layan kan ajer.....bayar progress interest dah cecah 1k bln ni.....skrg tinggal diorg nak pasang lampu jln jer kot.....Alhamdulillah semua b'jln lancar.....rasanya klo xder apa2 prob, bln 1 thn dpn dah bleh dpt kunci kot.....tp....bila tgk rumah ni, ada smthing xbest la plak....mak sye slalu ckp, rumah dah besar tp dok b'2 jerk mesti sunyi.....huhu....sedeh la gak....tp xper, ada la rezeki yg tu nnti.....InshaAllah.....

Our House ;)

4 comments:

mafuza said...

Bestnya rumah dah siap!! InsyaAllah ada rezeki u il.. Cpt dengan lambat je.. Jgn sedih sgt ok? ;)

ELLY said...

Hehe...Thanks gurl...

kaSih.CinTa.GadiS said...

Mana tau, berubah angin baru kt rumah baru, dptla baby nnt!! Doa byk2... Amiiiinnnn...!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya allah nanti masuk je umah baru ada lah "isi" tue dont worry kay.. ila rasa umah ila no 41 lah haha