Sunday, October 14, 2012

Optical....

Yeahh....our new sunglass....kitorg beli sunglass ni kat mines last month....beli ngan kelam kabut.....haha....Mr. Razak leh claim optical kat company dia....tp due date utk claim bln 10 ni....actually boleh pilih samada nak claim optical, flight atau hotel....oleh krn due date bln 10, nak amik hotel or flight pon dah x sempat so amik jer la optical....sye pon mmg xder aim nak beli mana2 sunglass sblm ni coz sye xsuka pakai....tp dah org nak beli kan layan kan ajer.....claim leh smpai RM600....so sye amik esprit RM200 lbh & Mr. Razak amik jaguar RM300 lbh....ni la sunglass plg mahal yg pnh sye ada.....tp Mr. Razak nyer plg murah yg dia pnh beli.....haha....company lama Mr. Razak dulu leh claim smpai RM 1k.....& sblm ni mmg dia guna claim tu utk beli sunglass dia sorg coz sye mmg xnak....rasa m'bazir plak klo beli tp x pakai w.pon free jer sbnrnyer....hehe....tp ntah knp kali ni sye nak plak....owhhh bila tunjuk kat shiela dia ckp sunglass sye lbh kurang mcm yg sye beli kat vincci harga RM19.90....sye pon rasa cmtu gak.....hahaha....nmpak sgt sye ni xder taste, beli pon sama jerk....owhh setakat ni sye baru pakai 2 kali....xreti la nak pakai lama2....ni simpan jer dlm bilik ni......kan dah nmpak m'baziran di situ....nasib baik free....klo x, sethn rasa nyesal.....lps ni kitorg nak claim utk hotel plak....kali ni leh claim smpai RM1600....wahhh teruja....ingatkan leh RM600 jerk....klo 1600 leh la dok hotel yg best2....Mr. Razak nak gi pulau tp sye nak gi Swiss Garden kuantan jerk.....rasanya bln 12 kot nak gi....tgk la cmner nnti.....leh la b'honeymoon....hehe....

Our new sunglass....

Sye....

No comments: