Thursday, October 18, 2012

Lagi sebulan jerk....

Owhhh percaya atau x, lg sebln jerk adik sye, syafiq nak kawen.....hahaha....mcm xcayer jerk.....so lps dia kawen mknanyer dah x der la sapa2 lg yg nak kawen dlm family sye.....unless bapak ku kawen lg la kan.....hahaha.....lps dia kawen mesti parents sye lega coz ank2 diorg semua dah b'rumh tangga & siap nak dpt cucu lg next year coz shiela tgh peknen 3bln lbh.....keke.....

Majlis nikah syafiq 23hb Nov dpn, hari jumaat mlm & esoknyer plak majlis sanding belah pengantin perempuan kat sg petani.....majlis sanding belah family kitorg plak 2hb Dec, hari ahad.....wat kat rumah parents sye kat ampang.....

So skrg kitorg tgh sibuk2 nak wat baju.....hehe....3 pasang baju diperlukan utk semua majlis ni.....weekend lps sye, mak & shiela gi gulati's carik kain nak wat baju.....last2 kitorg beli kain yg sama jerk.....amik kain yg mcm byk tone kaler tu.....dah mcm rainbow la plak....keke....yg best nyer mak sye belanja beli kain tu.....legaaa.....actually time shiela kawen aritu pon mak sye sponser 2 pasang baju.....owhh nak beli kain harga rm200 above ni mmg la sye xmampu.....nak tempah tailor lg dah seratus lbh kan....adehhh....nasib baik mak sye memahami......dia ckp sye miskin tu la dia belikan.....hahaha....tp aritu baru setel sepasang baju....ada lg 2 lum beli....huhu....

Nak citer psl preparation majlis syafiq ni pon mcm xder menda nak citer coz semua mcm dia dah setelkan sndiri ngan tunang dia.....dan yg plg bagus semua belanja kawen dia guna duit sndiri....dia mmg dah target nak kawen umur 25 & ada 40k utk majlis & duit hntaran....sye mmg kagum la gak ngan dia w.pon sye suka kutuk2 dia....hahaha....kutuk2 itu perlu yer....ok la...hopefully semua b'jln lancar & sempurna....xsabar nak tunggu majlis tu....hehe...

 Kat gulati's....nmpak x kain tu....kaler hijau pink....


Shiela yg dah menampakkan perut....keke

No comments: