Sunday, August 19, 2012

Selamat Hari Raya 2012.....


Di sini sye nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir & batin kepada semua yg mengenali diri sye, kpd pembaca2 setia blog sye ni & kpd semua umat islam diseluruh dunia.....Kalau ada salah & silap harap dimaafkan ;)

Raya ni sye beraya kat rumah parents sye kat Ampang jerk.....x blk kelantan pon....so kpd kwn2 yg raya kat KL, jemput la dtg beraya umah sye.....nasi impit & rendang byk ni.....

Esok pagi, lps solat raya kitorg plan nak gi ziarah kubur arwah nenek dulu pastu terus gi rumah PIL kat cheras, beraya ngan diorg dulu....pastu baru beraya ngan parents sye....maybe gi kg. baru kot umah sedara mara....& plg penting sye nak sgt gi umh bapak angkat sye, abah mail kat selayang baru....dah lama nak tgk dia tp lum ada kesempatan....last year x gi pon....hopefully kali ni dpt gi....Mr. Razak keje la plak mlm raya ni....kul 6pg baru blk....so mesti dia kepenatan & kena tido....huhu....xtau la dia nak gi ker x beraya....xkan nak beraya sorg2 kan....xbest la....

No comments: