Sunday, August 5, 2012

Saya sukaaaa....

Rasanya sye ni mmg dah jauh ketinggalan dlm hal2 teknologi t'kini handphone ni.....kesian kot....baru nak merasa ada hp yg canggih skit....owhh akhirnya start semalam baru la hp sye ada Instagram ngan WhatsApp....be4 ni x tau pon menatang apa 2 menda tu.....hahaha....yg lg teruk sye mmg b'kira2 nak active kan internet plan kat hp ni....takut bil melambung plak....so sye amik plan yg plg murah....rm28 kot sebln....ntah la....hentam saja la labu....t'paksa amik coz ofis sye xleh guna internet sesuka hati.....so bila xder keje mmg boring yg amat....main hp jer la keje.....twitter sye rasa mcm pnh ada be4 ni tp sye dah xingat.....mmg dah lama giler....nak kena carik blk....ok itu ajer p'kembangan t'baru psl sye.....hahahaha

No comments: