Wednesday, August 29, 2012

Happy Birthday Elly.....

Happy Birthday to me....yeaaa dah 28thn sye hidup....rasa mcm masih bayi....hahaha....tipu la tu kan....ok x nak citer panjang2.....xder apa pon yg bestnya umur 28 ni....sye still lg org yg sama & xder apa2 pon achievement yg boleh dibanggakan dlm hidup sye ni setakat ni.....so kita ENJOYY.....hehe

Weekend lps sye dah dpt advance birthday present dr Mr. Razak....hari ahad xder gi mana2, so ptg tu kitorg gi la b'jln2 kat our fav place.....x lain & x bkn, Alamanda putrajaya....haha....actually boring jerk, nak tgk movie tp xder yg best....so kitorg pon gi mkn kenny rogers & msk parkson coz Mr. Razak srh tgk2 perfume apa yg sye suka....sye mmg nak beli perfume....klo Mr. Razak xbelikan pon sye plan nak beli sndiri jerk coz mmg perfume sye dah ketitisan yg t'akhir.....ni dia dah nak bg so sye pon merelakan jer la....selamat duit haku....hehe...lps tu try la beberapa jns....yg shortlisted guess by marciano & heat by beyonce.....tp sye pilih heat coz guess tu harga dah dkt nak 300...xsmpai hati plak nak amik yg mahal2....hehe....lgpon sye mmg nak try pakai perfume yg celebrity ni...coz mak sye pakai lovely by sarah jessica parker & perfume dia mcm best jerk kan....heat ni harga pon below 200, so mmg ok la & bau dia pon not bad....sweet & fruity.....sye mmg suka bau yg sweet2 ni....tp actually too fruity tp x kesah la kan janji Mr. Razak pon suka....tp per2 pon perfume sye yg dah habis tu, style by elizabeth arden lg best...ingat nak beli jer lg yg tu tp kat parkson xder....so beli jer la yg ni....owhh sye suka elizabeth arden coz arwah nenek sye pakai perfume tu....sejak dia meninggal, sye start pakai E.Arden....huhu....owhh xder surprise apa2 pon b'day sye ni, hadiah pon pilih sndiri....Mr. Razak ckp dia x suka wat surprise....tp klo sye wat surprise kat dia, dia suka jerk...hmmm....

Owhh....botol ni agak pelik....xberapa suka botol ni...mkn space....huhu.... 


Me & Mr. Razak....

Yeaa....setelah lbh sebln b'jimat cermat baru la dpt mkn mahal2 skit....dah lama kot xmkn kenny rogers....Mr. Razak smpai dah lupa cara nak order...haha....

3 comments:

nurarinab said...

Happy birthday Elly! :)

Kesuma Angsana said...

epy birthday moga kekal bahagia hingga hujung nyawa

ELLY said...

tq arina ;)

tq Kesuma Angsana ;)