Sunday, July 8, 2012

Protective....

Ok....sye x tau la sye ni seorg yg caring sgt atau over protective....dlm diam sye suka check sms2 dlm hp Mr. Razak utk pastikan dia selamat dr ancaman atau bahaya.....even kwn2 dia sms sye akan baca klo2 sms tu ada unsur2 yg sakitkan hati Mr. Razak ker x.....yer tu la sye....sye ala2 mcm bini2 ku gangster la gak.....hahaha.....yer la kan....dia sorg jer kot husband sye....lain la klo sye ader 2, 3 husband xder la sye psiko smpai cmtu kan.....ok....actually bkn kwn2 dia yg sye risaukan tp org plg rapat ngan dia gak la.....sye risau giler bila skrg dia dah kembali dlm hidup Mr. Razak.....coz be4 ni diorg dah gado coz dia dah byk pinjam duit tp x bayar......last time bln puasa thn lps....tu mmg Mr. Razak dah hilang sabar sgt2 & maki2 dia.....pastu dia dah diam xder pinjam2 duit dah.....& since that sye rasa hidup kitorg sgt2 happy.....rasa hilang satu beban kat bahu.....tp ada la lg satu beban lain tp yg tu kitorg x b'kira sgt coz org tu pon pandai la bila kita b'budi dia b'bahasa kan.....sejuk la skit hati......tp ngan manusia sorg ni sye x tau la spesis apa.....yg budi pon xder, bahasa pon xder.....belagak mcm bagus jer bila dpn kitorg tp time nak pinjam duit bkn main lg.....dannn sye baru jer baca sms dia pinjam duit lg....Mr. Razak of cos la rahsiakan dr sye coz dia tau sye x suka.....ptt la Mr. Razak mcm moody jer arini mesti dia pening pikir org tu bayar ker x hutang tu coz hutang2 be4 ni pon mmg x bayar.....serius la....sye x paham la knp bila hidup kita happy, suami isteri xder prob tp ader jer unsur luar yg wat kita ada problem.....kitorg byk giler kot gado psl ni....xtau la apa la nasib kitorg ni, x habis2 layan problem org lain.....tp tu la....kena la sabar.....sabar.....sabar.....sabar.....sabar....5 kali yer sabar tu.....hahaha.....sye pon smpai dah fobia gak la....pnh sekali bila Mr. Razak jumpa org tu sye smpai berdoa supaya Mr. Razak selamat.....serius smpai mcm tu.....sye x suka bila org kacau hidup sye & wat sye rasa x selamat....cuma satu jer la....sye takut bila sye dah hilang sabar, sye akan pergi dr sini & tinggalkan semua yg ada.....huhu.....(mood sedeh + ngantok mamai2) nite korg.....ehh jap ni last ni....sye selalu rasa sye mcm bad person coz selalu bengang psl ni & ngadu2 kat family sye (kdg2 kat bff sye & of cos la kat blog ni.....korg tgh baca pon ni sye dok ngadu2 ni).....tp nak buat mcm mana kan sye pon manusia yg ada perasaan....sye cuma harap org dipihak sana sedar yg sye ni ada perasaan.....setiap kesabaran mmg ada batas.....dah 5thn sye sabar.....ok tu jer....daaaaa....ehh japp ada lg.....klo kitorg kaya, kitorg mmg x kesah....ni kitorg pon bkn nyer byk duit sgt....kitorg pon tgh struggle gak nak kukuhkan kewangan.....bkn senang yer....serius!....


No comments: