Tuesday, July 3, 2012

Hari Saya....

Hari sye harini adalah hangat dan x hangat.....haha.....

Pagi td tgh siap2 nak gi ofis pastu selok2 poket seluar jumpa RM10......wahhh best giler kot jumpa duit.....w.pon RM10 tp lps la nak lunch kan......happyyyyyy sgt.....

Pastu pg td nak b'fast so beli la roti tuna & egg tart kat king's kat pandan capital tu.....harga RM4.50.....so guna la RM10 yg jump dlm poket tu kan.....cashier bg balance RM5.50 & resit.....so sye pon b'lalu la menuju ofis....smpai kat tong sampah....sye konyot2 resit buang dlm tong sampah.....smpai2 ofis, selok2 poket jumpa 50sen tu jer.....ehhh mana RM5 ni????.....haaaaaaa sye dah t'konyot & t'buang sekali duit tu ngan resit dlm tong sampah......adehhhh....so sbg hukuman krn kecuaian diri sndiri, sye x gi lunch arini.....wat air milo ngan mkn jer la roti yg beli tu.....hahaha....ok tu jer citer sye arini.....owhhh x perlu kot nak cerita psl keboringan sye kat ofis arini coz sye pon dah boring nak citer......hehe....


1 comment:

shiela said...

haha..aku rasa duit tu mcm jelmaan kot..