Tuesday, July 3, 2012

Burger Bakar.....

Owwhhh kat equine park ni dah ada org jual burger bakar.....yeah!....so x pyh la nak gi dagang avenue (ampang) beli burger bakar.....lokasi gerai burger tu kat dpn restoran nasi beriani gam johor sebelah restoran ani sup utara.....sapa yg familiar area equine park tau la kot.....td Mr. Razak dah gi beli....actually kelmarin ada gak gi tp kitorg gi kul 6lbh.....diorg x siap lg.....tp td Mr. Razak gi kul 8lbh baru la dpt beli.....bg sye sedap la gak.....tp xder pic la nak tunjuk.....daging burger kecik skit la dr yg mkn kat dagang avenue tu.....tp padat la gak daging tu.....pastu daging pon mcm juicy jerk....harga yg biasa RM7.....tp Mr. Razak ckp dia lg suka burger kat fontana.....tp sye lg suka burger bakar ni coz x muak mkn.....ikut selera masing2 la kan.....hehe....Mr. Razak ckp x ramai org pon yg beli burger tu....maybe lum dpt sambutan kot....klo mcm yg kat dagang avenue tu, sye ngan shiela dah siap beratur kul 7 pastu order dulu then kena balik umah solat maghrib dulu pastu dtg blk baru burger siap.....2 jam okay nak tunggu.....ramai giler kot org.....tp tu time baru2 bukak.....skrg x tau la....ok tu ajer ;)

1 comment:

Kesuma Angsana said...

best sangat ke burge bakar ni sana sini orng duk post N3 tentang ni