Monday, June 11, 2012

Rasa x best.....

huhu....x tau knp rasa mcm x best.....rasa mcm nak blk umah parents dok ngan diorg.....bleh ker?....td sye dah bgtau Mr. Razak sye nak dok blk umh parents, lgpon ofis baru sye kan dkt ngan umah parents.....nak try seminggu, klo ok, nak dok selama2nyer.....huhu....married life is so complicated.....ntah la.....kdg2 sye rasa sye perlukan kaunselor.....ker sye yg wat menda tu complicated erk.....ntah la....xtau nak citer cmner.....actually kitorg x gado pon.....xder problem pon.....cuma sye rasa sye ni mcm p'halang utk dia b'bakti kat parents dia.....sye rasa parents dia lebih memerlukan dia dr sye.....coz sye rasa hidup sye dah complete pon....sye ada parents & family yg sntiasa ada kat sisi sye....kwn2 pon ramai....so sye x kan sedeh kot klo hidup sorg2......ntah la....malas nak pikir.....tp asyik t'pikir2 jerk....sye xpnh nak pikir psl diri sndiri....asyik pikir psl org lain jerk.....sye benci diri sye yg mcm ni.....rasa nak tdo, x nak bgn2 dah.....bleh x....sila jgn layan sye ;) abaikan entry ni......hahaha......

No comments: