Saturday, June 23, 2012

Happy 30th Birthday....

Ok....14hb lps kan last day sye kat tpt keje lama.....semua ok jerk.....sye wat keje skit pastu setelkan apa yg ptt....clearkan semua file2 dlm folder sye kat pc tu....clearkan meja.....pastu say thank you kat bos....salam2 ngan all staff....& bwk blk semua notes2 yg ada....sye half day aritu so semuanya rasa cepat jerk.....x sempat la nak sedeh2 kan....time lunch, sye pon balik....

Lps blk keje sye dok pikir2 la plan nak masak utk c'brate b'day Mr. Razak.....tp tetb mak sye sms bgtau sye kena blk mlm tu antar kereta coz uncle sye nak pinjam kereta gi JB majlis kawen shiela.....so plan nak masak t'paksa la dilupakan.....huhu....mlm sblm tu sye dah siap tulis resepi & bahan2 nak beli dah....sye tdo kul 2pg tau search2 psl nak masak tu.....tetb x jd agak frust gak la....tp xper sye dah ready ngan back up plan....sye kan seorg yg flexible....hehe....so plan tu adalah belikan hadiah jerk....& hadiah tu adalah....jeng je jeng.....

Nak beli kad rasa m'bazir.....so sye just tulis happy b'day besar2 cmni & lekat kat hadiah tu ;) 

 Dannn.....taraaaa.....ni la hadiah tu.....kerusi komputer....Yea! sye sgt puas hati dpt belikan Mr. Razak kerusi ni....dia happy sgt....


 Mr. Razak's work place dah complete....lps ni leh la dia buat keje ngan selesa dpn pc tu.....hehe....actually bkn wat keje sgt pon....main game jer lebih....24/7 tau dpn pc.....tp kdg2 klo dia rasa sye boring sorg2 tgk tv, baru la dia junguk2 sye kat dpn tu....klo x, dok dlm ni jerk.....nasib la dpt husband org IT ni.....

Sye beli kerusi ni kat kedai perabot dpn umah sye ni.....memula ingat diorg x leh antar kat umah coz beli satu brg jerk....tp rupanyer mmg leh antar so sye happy giler la kan xyah nak struggle bwk naik kerusi ni.....memula diorg ckp kul 5 baru leh antar....so sye pon gi la car wash dulu cuci kete....smpai2 umah dlm kul 3 lbh tu tetb ada org bg salam.....t'kejut giler sye....dah la umah ni xpnh ada org dtg tetb kan.....pastu baru t'ingat sye beli kerusi ni....suspen jer lbh.....awal plak dia smpai....sye suka giler....happy dpt wat surprise utk Mr. Razak.....pastu kul 6 lbh baru sye blk ampang antar kete....pastu sye srh Mr. Razak amik sye kat ampang lps dia blk keje....kul 9lbh cmtu baru Mr. Razak smpai.....so sye ajak dia gi keramat restoran fav family sye mkn chicken chop, konon2 mcm sye xder hadiah nak bg dia so sye belanjer murah2 jerk.....lps makan terus blk....smpai umah kul 11lbh....bila Mr. Razak lalu jer dpn bilik ni terus dia nmpak kerusi ni....haha....memula dia serba salah coz sye xder duit pastu beli kerusi ni plak kan....dia mmg x expect lgsung sye nak belikan dia hadiah.....dia bleh ingat harga kerusi ni 400lbh.....hehe....tp sye ckp sye ok jerk....lgpon sbnrnyer harga dia 200 jerk.....haha....smpai skrg Mr. Razak x tau.....hrp2 dia x baca entry ni ;) per2 pon sye rasa mesti dia ingat smpai bila2 hadiah 30th b'day dia ni coz hari2 dia akan duduk kat kerusi ni....harap2 x patah lg la kerusi kali ni.....adehh.....

No comments: