Tuesday, May 15, 2012

Resign.....

Ok...just finished writing copy paste the letter.....xtau mcm mana nak bgtau bos....hopefully semua ok.....esok sye nak bg surat ni kat bos.....dok google carik "how to tell your boss that u r quitting"....susah nyeeerrrr.....coz sye xder prob ngan bos & bos pon xder prob ngan sye.....tetb nak resign mesti dia byk tanyer.....ker dia pon x kesah erkk.....keke....owhhh sye copy paste jerk surat resign yg sye bg kat company lama.....surat tu my BFF opy yg send kat email sye pd 26/3/2010, coz sye mintak kat dia cth surat resign & 5 minit lps dpt email tu sye terus bg 24hours notice kat company lama sye......haha....sye still simpan lg email tu....it's all coming back to me now.....lawak pon ada bila pikir blk.....kenangan zaman muda2 dulu......padahal baru 2thn jerk b'lalu.....haha....wish me luck ;)owhh ini b'makna sye dah accept job yg sye dpt tu....td dah sign letter offer...tp sye kena wat medical check up dulu be4 join the company....if evthing ok, 20hb Jun start keje sana....ZzzZZzz


3 comments:

mEiZ SHA said...

waaa
gud luck and all da best kat tpt baru ye yana..:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga dipermudahkan urusan

ELLY said...

Thanks semua ;)