Tuesday, May 1, 2012

From Bad to Worse....

Ok.....start this week Mr. Razak nyer shift akan b'tukar.....dannn......ni b'makna kitorg makin susah nak spend quality time together....cuma hari ahad jer kitorg sama2 cuti......tu pon klo hari sabtu dia keje mlm, pagi ahad baru blk & dia akan tido smpai ptg......so ahad tu beberapa jam jer la kitorg jumpa......ntah la.....sye ingat keadaan akan b'tambah baik rupanyer makin worse plak.....tp xper la at least kitorg x dok lain2 tempat.....sempat jerk jumpa hari2 dlm 15-20 minit sblm dia gi keje klo dia keje mlm......klo dia keje siang, blk pon dlm 9.30mlm so ader jer masa kan.....cuma dah makin lama kawen ni makin sunyi plak dok rumah sorg2 klo dia xder....huhu.....tp...klo dia off bleh jer jumpa hari2....ngada2 jer lebih.....tp serius shift baru ni x best....w.pon sama jer mcm sblm ni....cuma hari tu dah lain.....owhh....sye sgt b'harap dia leh keje normal hour....huhu.....

2 comments:

kaSih.CinTa.GadiS said...

InsyAllah dg ada baby nnt, xdela sunyi!

ELLY said...

hehe...InshaAllah ;)