Thursday, March 15, 2012

Yeah!

Yea! Mr. Razak menang contest proton.....td dia gi proton nyer fair kat bkt jalil....pastu saja2 msk contest tu & x sangka lak dia leh dpt hadiah 1 night stay at deluxe room first world hotel....hehe....leh la gi b'cuti kat genting plak....owhh act td Mr. Razak nak tgk model baru proton tp dia ckp diorg x tunjuk semua body kete tu coz belum launch lg....so tunggu lg la erk....Mr. Razak minat sgt ngan proton skrg ni....xtau napa.....huhu....sedeh ;( bkn x nak support kete negara tp...dah pnh pakai proton, nak gak try yg lain kan.....x per la....ikut la mana yg mampu nnti....bkn skrg nak beli pon...maybe bln 10.....haha....excited jer lebih kitorg ni ;p

1 comment:

nurarinab said...

setuju sgt..bkn nk kondem tp kete2 proton mmg xde kualiti :(