Friday, July 29, 2011

So Sweet....

Hahaha....lawak2....td lps jer post entry sblm ni, Mr. Razak call....dia otw blk dr stadium....dia ckp "I nmpak member u kat sini"....pelik gak la kan....x sempat2 nak smpai umah nak bgtau....rupanyer dia nak bgtau time mmber sye nmpak dia tu, dia tgh ngan mmber pompuan dia....so takut la klo2 mmber sye ingat dia kluar ngan pompuan lain.....hahaha....so sweet, mana nak dpt husband jujur cmni.....jujur la klo baru sethn kan....klo dah 10thn, x tau la kan....sye cool jerk....konon....haha....

p/s: xder idea nak letak title apa utk entry ni....slalu mmg title sye letak last skali....mmg x suka pikir psl title....main hentam sajer....nite korg....

3 comments:

shiela said...

ajaq kantoi..hehe

YAYASTARR said...

yup aku nampak ajaq. hahahaha!

ELLY said...

hahaha...tu la dia bgtau dia nmpak ko...memula dia x sure betul ker ko, coz dia kan susah nak ingat muka & nama org...