Thursday, July 28, 2011

Durian...

Yer....setelah lama t'ingin nak mkn durian.....akhirnya smlm sye mkn gak ngan Mr. Razak....dia mmg x suka durian....klo mkn byk2 leh pening....sye lak hantu durian, klo mkn sebijik x cukup.....tu la susah nak ajak dia mkn durian....klo nak mkn pon kena tunggu mkn kat ampang, abah beli...tp smlm sye b'jaya pengaruh dia gi mkn...kitorg mkn kat tepi roundabout kat ngan Jusco equine tu....beli sebijik jerk & mkn terus kat situ....durian IOI 1 kg, RM8....durian yg sye mkn smlm 1kg lbh skit, so RM9....x tau lak ada durian nama IOI ni....rasa lg sedap dr D24, manis sgt.....kira puas hati la w.pon mkn 3, 4 ulas jerk....hehe.....lps mkn terus rasa nak gi IOI mall...haha....

gambar hiasan....

Tp xper coz sabtu ni sye & family nak gi karnival jom makan buah kat taman warisan pertanian putrajaya....so leh la mkn durian puas2.....karnival ni start 29-31 Julai ni....hari jumaat & sabtu kul 10pg-10mlm....hari ahad kul 10pg-6ptg.....jom2 ;)
RM18 all u can eat...tp beli timbang pon bleh....x pnh gi pon sblm ni....ni baru 1st time nak gi....x tau la best ker x.....

No comments: