Thursday, July 28, 2011

Bola....

Baru lps tgk bola sorg2 kat umah ni....boring la gak....Dah la kalah 6-4 plak tu.....lg la b'tmbah boring....adeh....

Mr. Razak gi tgk kat stadium ngan mmber2 opis lama dia....diorg yg belikan tiket....sye nak ikut, dia x bg....sedeh...
.
Semangat gler Mr. Razak beli baju smpai 2....yg biru tu ketat, x muat....tu yg beli kuning....Tp Kalah.....huhu

Td blk keje, nsb baik jln x jam sgt....kul 5.40 jer sye terus cabut, & 6.05 dah smpai umah....hari2 sye blk lalu stadium bkt jalil....td dah nmpak mcm jam kat dpn lrt sri petaling tu, sye terus msk tol kesas & ikut jln alternative & u-turn kat TPM....mmg x jam tp harga rm2.20 la....x suka nya...byk gler kete parking kat tepi2 jln....semangat gler semua penyokong2 harimau malaya....syabas rakyat m'sia....sye tgk pon, rse semngat jerk....tp sedeh x dpt join skali.....

Per2 pon tahniah la kpd semua pemain coz dah wat yg t'baik....kalah menang adat b'tanding....cuba lg next time....don give up!....sye tgk game td smbil baca gosip psl keeper tu....haha....dlm pd byk2 gosip pon performance dia tetap the best....good job la....

Nasib baik Mr. Razak tinggalkan password laptop dia ni....leh la sye b'fb & blogging....tau2 jer dia sye akan boring sorg2....owh Mr. Razak baru dpt laptop baru last week....ofis nyer laptop, so semestinya HP....dia request nak yg baru....sblm ni ada gak, tp diorg bg laptop lama jerk....x pnh plak sye tgk dia guna laptop tu kat umah ni coz dia tggalkan kat opis jerk....ni dah dpt yg baru, hari2 dia bwk blk umh....so leh la sye guna....tu la klo korg tgk, sye mcm rajin jer update blog skrg ni....hehe....laptop sye dah rosak, dah xleh on....sedeh la gak...tp mmg ptt rosak pon, dah 4 thn sye guna....huhu...

2 comments:

haslinda said...

tu la. aku nek lrt balik keje semlm pun semangat giler tgk kuning hitam n biru di stesen2 lrt..

shiela said...

aku g mesjid pn nmpak ramai pakai bj mesia..hehe