Monday, June 13, 2011

Happy 29th Birthday....

Yeah....esok 14 Jun birthday Mr. Razak yg ke 29....haha...dah nak dkt 30 dah mamat ni....td blk keje kul 5.45 terus sye b'gegas ke parkson alamanda sorg2 m'cari hadiah....actually ada 2 menda yg Mr. Razak nak sgt skrg ni....1st Basikal...2nd Perfume....so sye cuma mampu memenuhi 2nd wish sajer....Basikal harga 2k lbh....mana mampuuuu....habis gaji sye sebln klo sye beli....hehe....so bg sajer perfume....sye pon x tau dia suka perfume apa....klo tanya dia pon, dia mesti x tau gak coz slalunya dia akan tanya sye blk....so x nak buang masa dok saling b'tanya "u suka perfume apa?....sure dia jwb U?....sudah m'jd kebiasaan soalan di jwb dgn soalan....baik lah sye jer yg decide perfume apa nak beli....i am a good decision maker....& Mr. Razak slalu suka jer ngan pilihan sye....atau dia wat2 suka coz nak jaga hati sye...hehe.....spt biaser klo dah gi parkson alamanda tu kaunter2 perfume tu mesti kebanyakkanyer kosong, xder promoter jaga....satu jer kaunter yg ader promoter....cuma ada perfume issey miyaki, bvgari, burberry & CK kat kaunter tu....try la semua....sye fokuskan kpd woody smell perfume....tp bvgari & burberry bau sgt woody....owhh sye x suka....woody sgt x best la plak....sye suka perfume yg x strong sgt baunya....pastu promoter tu tgk sye mcm still x minat semua yg dia tunjuk tu, dia pon suggest gi kaunter lg satu yg ada perfume davidoff....2, 3 gak davidoff sye try....last2 suka yg cool water tu coz bau dia fresh & x strong sgt....sesuai ngan Mr. Razak....so amik la yg itu....sye amik yg 75ml nyer jer coz promoter tu suggest better amik yg kecik jer dulu coz sye x sure Mr. Razak suka ker x bau perfume tu....lgpon amik 75ml tu ada promotion free shaver foam ngan shower....

Memula ingat nak bg esok ajer & c'brate esok gak....tp esok sye nak puasa la plak kan....so c'brate jer la terus arini....& Mr. Razak pon keje shift mlm, otw dia nak gi ofis tu leh la dia singgah alamanda jap....dlm kul 8 cmtu Mr. Razak smpai, kitorg pon dinner la kat Black Canyon Restoran....kat area food court alamanda tu....

B'day boy x sabar2 buka hadiah....hehe

Sye confirm dia dah leh agak sye nak bg perfume....coz dah 2 minggu kot dok tanya sye nak bg dia hadiah apa....& dia pon dah wat statement "u bg la i hadiah perfume, kecik pon xper"....adehh....tp time dia ckp sye wat x layan jerk...keke....

Yea!!! makan time....tom yam ni not bad tau...sedap gak....

Happy Birthday Dear....love u....

Ohhh....nx week b'day shiela plak...minah tu pon sama jerk asyik dok tanya nak bg hadiah apa....sama jerk perangai 2 org ni.....lahir bln sama, thn pon sama...bln jun ni byk tul nak c'brate....adehh....

2 comments:

haslinda said...

happy birthday ajaQ!!!!

shiela said...

haha..ko nak bg adiah ape..