Monday, June 6, 2011

Celebrate 1st Anniversary....

5th June 2011...Our 1st year anniversary...congrats to us!...hehe...ingat x sempat nak celebrate coz Mr. Razak blk kg. ngan family dia ari sabtu & ptg smlm baru jumpa dia...mlm lak dia kena keje...tp sempat gak kitorg curi masa be4 dia msk keje kul 8.30 tu....kitorg b'gegas ke TGI Friday Alamanda...TGIF ni baru bukak tau....gi pon 2 kete coz lps tu Mr. Razak terus gi keje....x der la romantik sgt dinner kitorg...wish to spend more time
with him...tp dpt dinner sejam jerk & lps dinner dia pon gi keje....sye round2 alamanda sorg2 pastu baru blk...jom layan pic...

Me.....

My Mr. Razak....

My drink green apple slush...& Mr. Razak blue raspberry slush....ok2 ajer....

Garlic marinated grilled lamb chop for me...& tennessee steak for him....sedap gler lamb chop ni....mmg the best ever....lagpon dah lama x mkn lamb....mmg puas hati....steak ni best jugak cuma sos dia agak manis....tp lps combine ngan cili sos & pepper baru sedap...hehe...sye tanya Mr. Razak "U puas hati x ngan steak u?"....dia jwb "I TAK puas hati ngan lamb chop u".....hahaha....ksian la plak....tp sye x sggup nak tukar ngan dia coz sye suka gler lamb ni.....hehe...tp mmg slalu cmtu....apa yg sye order slalu lg sedap dr dia....& dia slalu nak order menu yg sama ngan sye tp sye x bg....yer la rugi la kan x leh rasa menu lain klo dua2 amik manu yg sama....lain kali klo nak order, follow ur heart ok?....hik hik hik.....

Us...

Finish off our meal with TGIF sundae.....biasa2 jer sundae ni....mcm Mc D nyer jerk....cuma ada caramel & nuts yg x brapa nak ada sgt....hehe....

To Mr. Razak....Happy Anniversary....thanks for everything....kejap jer dah sethn kan....x terasa pon ;)

Yeah...nak end the story with this pic....nyum...nyum....

2 comments:

shiela said...

haha..ajaq mmg poyo..

ELLY said...

hahaha...apsal plak...