Wednesday, May 11, 2011

Bercuti...

Actually nak citer psl proses loan aritu tp tgh xder mood nak citer psl tu coz skrg tgh mood nak gi bercuti....hehe....finally, dkt sethn kawen baru la ada rezeki nak gi b'cuti jauh2 (xder la jauh sgt pon...hehe)....lg best coz gi ngan family & cousin....8 org gi....excited sgt....yer la, lama kot x b'cuti satu family....ni syafiq pon join coz dia baru jer habis praktikal...klo x, dia ayik x dpt join jerk....best2....hopefully semua yg di plan m'jadi la erk....cuba teka kitorg nak gi mana.....

Yerrr...kitorg akan ke Jakarta, Puncak & Bandung Indonesia....1st time gi....dulu dah pnh gi blah sumatra (padang, bukit tinggi & pekan baru) so skrg ke tnh jawa pula kita....hehe....rse mcm ramai jer org yg dah pnh gi bandung....kitorg ni agak ketinggalan la coz baru nak gi....org ckp kat sana best shopping.....tp sye mmg x minat shopping....sye lbh suka tgk pemandangan & tgk budaya negara org....klo psl bab shopping ni bleh la bg kat mak & syafiq....hehe....sye & Mr. Razak bwk duit pon xbyk coz mmg x plan nak shopping pon....tp x tau la kan, org ckp rugi x shopping kat sana coz murah2....xper la tgk la keaadaan nnti, if byk benda best, bleh la beli....hehe....klo dulu gi blah sumatra sye sgt teruja ngan kehijauan alam & kisah2 dogeng rakyat....kat jawa ni x tau la apa yg akan wat sye teruja....kitorg akan b'tolak 18hb ni & balik 22hb.....kebetulan lak time kitorg gi tu, Indonesia tgh cuti sekolah pastu hotel pon mahal....adehh....tp kitorg amik pakej....next entry nnti sye citer psl pakej yg kitorg amik.....layan.....

2 comments:

kaSih.CinTa.GadiS said...

elly..aku igt nk kirim telekong la..org ckp telekong kt sana,yg murah pon cantik!tp aku xsure lak murah tu brape kan..aku nak bwat pkai semb raye..utk adik,mak,kakak n mak mentua la plak!!hahaha..leh x ek??aku bg dwet..

ELLY said...

bleh2...nnti ko bgtau la erk nak mcm mana & kaler apa ;)