Friday, March 25, 2011

Tiba2....


Tetiba rasa nak tinggalkan ENGINEERING....actually bkn tiba2 la....menda ni dah lama b'main difikiran....cuma 2, 3 hari ni jer sye dok pikir blk menda ni.....tp tu la...setakat b'main difikiran jer la....kerana sye X MAMPU utk melakukannya.....kenapa?.....sye pon x tau....huhuhu....mungkin sye masih belum jumpa apa yg sye cari....anda bagaimana?....hehe...mcm mana yer perasaan bila kita tau apa yg kita nak....& kita buat apa yg kita minat.....coz sye x pnh rasa menda tu....

Hehehe...ni la minat sye sbnrnya....cmner ntah leh sesat jd Engineer....I want to be a cleaner....dulu t'lbh blajar....ptt lps SPM terus jer keje....adehhh....(mengarut...tdo dulu...nite2...ZZZzzzZZZ)

4 comments:

AisYah said...

engineer needds lots of commitment. Kena pikir betul2 kalo nak tinggalkan sbb once dh kuar, payah nak masuk line tu balik but it's all depends on rezeki. Akak tinggalkan bidang engineering sbb rasa payah nak cope dgn situation. so bye bye. Now takde title engineer pun tak kisah dah..janji hidup selesa dan tak stress..

Anonymous said...

hye.sy silent reader blog ilyana.sy supposenya seorang akitek tp skrg sy jadi interior designer.akitek xder life, lagipun bila keje sy x gembira,asyk stress,akitek hanya gah pada nama tapi hampeh pd sy.skrg sy senang dan nyaman dgn keje skrg.walaupun byk keje,tp still boleh manage n buat keje dgn hati yg tenang n happy. betul kata aisyah,xder title pun xkisah dah,janji hidup senang. mula2 masa nk tukar bidang memang konflik jgk tp hasilnya berbaloi pada sy sebab hidup kita kita yg rasa,kita yg tentukan.
semoga ilyana jmpa apa yg ilyana cari.live life 2 d fullest! go girl!

shiela said...

aku dah suke keje aku yg sebelum ni tapi kontrak lah pulak..skrg aku mcm tak suke sgt keje baru...huhu..ntah ape2..aku rasa mungkin ko leh jd housekiping kat hotel..hahaha..mcm lam citer maid in manhattan ;p

SoFiA.opY said...

hahahahaha eh adekah Ajaq membahan ko lalu menyuruh ko menjadi cleaner sahaja??hahaha

sengal ok!!

jom la keje ngn sy di MAA!

sekian