Friday, March 25, 2011

Tiba2....


Tetiba rasa nak tinggalkan ENGINEERING....actually bkn tiba2 la....menda ni dah lama b'main difikiran....cuma 2, 3 hari ni jer sye dok pikir blk menda ni.....tp tu la...setakat b'main difikiran jer la....kerana sye X MAMPU utk melakukannya.....kenapa?.....sye pon x tau....huhuhu....mungkin sye masih belum jumpa apa yg sye cari....anda bagaimana?....hehe...mcm mana yer perasaan bila kita tau apa yg kita nak....& kita buat apa yg kita minat.....coz sye x pnh rasa menda tu....

Hehehe...ni la minat sye sbnrnya....cmner ntah leh sesat jd Engineer....I want to be a cleaner....dulu t'lbh blajar....ptt lps SPM terus jer keje....adehhh....(mengarut...tdo dulu...nite2...ZZZzzzZZZ)

Thursday, March 24, 2011

Personaliti Dan Binatang Dedah Rahsia Diri

Ada org fwd email ni kat sye...just nak share kat sini...hehe....x sangka sye & Mr.Razak adalah sama....kura2....haha...act sajer jer suka2, menda2 ni x leh percaya pon....

Personaliti Dan Binatang Dedah Rahsia Diri

Januari 01-09 ~ Anjing
Januari 10-24 ~ Tikus
Januari 25-31 ~ Singa
Februari 01-05 ~ Kucing
Februari 06-14 ~ Merpati
Februari 15-21 ~ Kura-kura
Februari 22-28 ~ Harimau Bintang
Mac 01-12 ~ Monyet
Mac 13-15 ~ Singa
Mac 16-23 ~ Tikus
Mac 24-31 ~ Kucing
April 01-03 ~ Anjing
April 04-14 ~ Harimau Bintang
April 15-26 ~ Tikus
April 27-30 ~ Kura-kura
Mei 01-13 ~ Monyet
Mei 14-21 ~ Merpati
Mei 22-31 ~ Singa
Jun 01-03 ~ Tikus
Jun 04-14 ~ Kura-kura
Jun 15-20 ~ Anjing
Jun 21-24 ~ Monyet
Jun 25-30 ~ Kucing
Jul 01-09 ~ Tikus
Julai 10-15 ~ Anjing
Julai 16-26 ~ Merpati
Julai 27-31 ~ Kucing
Ogas 01-15 ~ Monyet
Ogos 16-25 ~ Tikus
Ogos 26-31 ~ Kura-kura
September 01-14 ~ Merpati
September 15-27 ~ Kucing
September 28-30 ~ Anjing
Oktober 01-15 ~ Monyet
Oktober 16-27 ~ Kura-kura
Oktober 28-31 ~ Harimau Bintang
November 01-16 ~ Singa
November 17-30 ~ Kucing
Disember 01-16 ~ Anjing
Disember 17-25 ~ Monyet
Disember 26-31 ~ Merpati

Anjing:
Kamu memang seorang yang setia dan manis orangnya. Kesetian kamu memang tidak boleh disangkal lagi. kejujuran dan keikhlasan adalah kekuatan kamu, malahan di dalam kerjaya kamu memang boleh dipercayai. Kamu adalah orang yang sederhana dan sering bersikap rendah diri.Kamu bukan orang yang akan mencari masalah dan sukakan suasana yang damai.Kualiti itulah yang menjadikan teman-teman suka berada di sisi kamu. Cita rasa kamu di dalam fesyen juga diakui baik dan kamu akan mudah terasa malu dan sedih sekiranya alamari pakaianmu tidak lengkap dengan pakaian yang mengikut peredaran fesyen. Biarpun kamu tidak mempunyai teman yang ramai tetapi teman-teman yang bersama dengan kamu memang mempunyai kualiti yang baik.

Tikus:
Kamu ini memang penuh dengan muslihat! Namun, sikap itulah yang menjadikan kamu nampak bijak dan menjadikan wajah kamu comel dan mudah menarik perhatian orang disekelilingmu. Ramai yang suka berkawan dengan kamu kerana sikap kamu yang memang mengundang keseronokan kepada orang lain. Memang kamu sering dijemput untuk memeriahkan majlis dan ramai yang menyukai kehadiran kamu, tetapi kamu begitu sensitif orangnya dan itu menjadikan orang sekelilingmu berhati-hati untuk berbicara dengan kamu. sekiranya ada yang berani menggunakan perkataan kasar, memang mereka akan mengundang kemarahan kamu di tahap maksimum! Kamu perlu bijak mengawal emosi kamu kerana teman-teman juga manusia yang tidak lepas dari melakukan kesilapan.

Singa:
Begitu kontra dengan spesies kamu, rupanya kamu ini memang pendamai orangnya. Kamu tidak suka terlibat dengan pertengkaran atau pergaduhan. Kamu begitu sukakan aktiviti luar rumah dan tidak gemar melepak tidak tentu arah tujuan. Memang dilahirkan untuk menjadi ketua dan memberikan arahan kepada orang lain dengan cara yang paling disenangi. Kamu memang suka menyayangi dan disayangi orang lain. Namun, kamu memang mudah dipermainkan oleh orang lain, jadi berhati-hati.

Kucing:
Kamu memang penyayang, disayangi namun kadang-kala begitu pemalu. Kamu sukakan keadaan yang senyap dan damai. Di dalam kehidupan, kamu suka mempelajari tentang perkara baru dan sentiasa melakukan setiap sesuatu dengan bersungguh-sungguh. Di dalam situasi normal, kamu memang nampak tenang tetapi apabila kamu dicabar, serta merta kamu mudah mengamuk! Mereka yang bernaung dibawah kucing memang bijak bergaya. Orang sekelilingmu sering menjadikan kamu sebagai idola di dalam berpakaian. Kamu bijak bersosial tetapi hanya bercakap dengan orang kamu kenali. Kamu memang begitu berhati-hati memilih teman.

Kura-kura:
Kamu semakin hampir dengan kesempurnaan dan begitu baik hati. Kebaikan kamu akan sentiasa dikenang orang sekeliling kamu. Kamu sukakan kedamaian, sekiranya teman-teman ada menyakiti hati kamu, kamu tidak akan cuba menyakitkan hati mereka pula. Kerana ini, kamu memang disayangi dan disenangi teman-teman. Kamu juga tidak suka cakap belakang dan orang sekelilingmu begitu senang dengan cara kamu melayan mereka. Kamu sentiasa akan memberi kasih sayang dan tidak pernah mengharapkan balasan. Pemurah juga adalah sikap kamu dan kamu sentiasa melihat kehidupan sebagai latihan praktikal.

Merpati:
Kamu adalah simbol sikap yang sentiasa riang. Apa saja yang kamu lakukan, kamu akan enjoy setiap detiknya. Kahadiran kamu menjadikan teman-teman serta orang sekeliling begitu riang dan senang dengan sikap kamu. Kamu adalah ketua di dalam kumpulan teman-teman dan bijak memujuk dan menghiburkan hati orang yang sedang gundah-gulana. Hipokrasi adalah sifat yang paling kamu benci dan orang yang sebegini memang kamu tolak tepi. Di dalam pekerjaan, kamu memang teratur dan sistematik. Namun, awas! Kamu mudah jatuh cinta!

Harimau Bintang:
Kamu seorang yang misteri.. Kamu boleh berhadapan dengan tekanan dengan tenangnya. Kamu juga boleh menghadapi setiap senario yang menguji kesabaran tanpa perlu mengamuk untuk melepaskan geram. Kadang-kala, kamu ini kejam orangnya. kamu suka bergosip tetapi hanya bersama dengan teman-teman yang kamu percayai sahaja. Mereka yang bernaung di bawah harimau bintang adalah begitu teratur dan kemas orangnya. Tetapi, apa yang tidak tahan dengan sikap kamu yang mahu setiap sesuatu mengikut cara kamu. Sikap itulah yang menjadikan kamu senang hilang kawan. Namun, apabila teman-teman menghadapi masalah, kamu adalah orang pertama yang mereka cari.

Monyet:
Tidak sabar dan begitu hiperaktif! Kamu mahu segala-galanya dilakukan dengan pantas. Namun, kamu memang sederhana orangnya dan begitu suka apabila ramai yang memberikan perhatian kepada kamu. Kamu bijak berhadapan dengan masalah dan tidak mahu terlibat dengan sebarang kontroversi. Setiap langkah dan keputusan, kamu akan berfikir sebelum melakukannya. Kamu mempunyai kata hati yang kuat dan itulah yang menjadi penyelemat kepada kamu. Jangan tidak tahu, mereka yang bernaung di bawah monyet memang begitu bijak mencari wang dan begitu pandai mengatur kewangannya. Kamu memang akan berjaya di dalam perniagaan.

Lalalalala....

Aaaaaaggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........huh lega....rasa nak menjerit tp x tau nak jerit kat mana ;) Nite......



(Klo mak call x tanya "bila nak dpt baby?" "bila nak buat baby?" "bila mak nak dpt cucu?"...x bleh ker....ingat baby leh wat dlm masa sehari ker....huhu....dush dush hantuk kepala kat dinding....)

Monday, March 21, 2011

Huhuhu....demam...


Huhuhu...sye demam....sakit tekak sgt2....kepala rse berat....selsema....dah mkn ubat tp x tau la bleh ok ker x....

Saturday, March 19, 2011

Mengurus Perbelanjaan....


Ni la keje sye setiap bln....bila dah nak gaji jer, sye akan wat kira2, list kan semua benda yg nak kena bayar supaya x t'lbh blanja....sye x kan beli smthing yg sye x plan nak beli.....bab2 duit ni sye mmg b'hati2....coz sye mmg byk hutang....byk nak kena bayar tiap2 bulan....kereta, tanah, insurans, maxis, YTN & MARA....kdg2 tension gak tp bila pikir2, ni pon utk kebaikan sye jugak....mcm tanah tu, tu aset sye bila one day tetb sye susah, sye boleh jual tanah tu....& insurans tu sgt penting coz ada investment, saving & medical dlm satu pakej....since sye adalah pekerja swasta yg x ada medical benefit so sgt perlu la sye
amik insurans as a bakeup if anything happens....plus if sye meninggal, waris sye bleh tlg setel kan semua hutang2 sye guna duit insurans tu....sye x nak susah kan org....time hidup atau mati kalau bleh x nak susahkan org....InshaAllah....huhu...

Selain dr menguruskan perbelanjaan sndiri, sye juga menguruskan p'belanjaan Mr. Rzak (owhh sekali lg ingin ditegaskan di sini, sye bkn queen control)....hehehe....Mr. Razak sgt x reti uruskan p'belanjaan dia...betul...gaji 10juta pon sye rse x cukup bg dia....kdg2 bengang pon ada....gaji dia 2 kali ganda dr gaji sye tp sye sntiasa jer bleh survive ngan gaji sye yg sikit ni (Alhamdulillah)....act sye dah start uruskan duit Mr. Razak ni sejak kitorg plan nak b'tunang lg....kitorg kan mmg x menyimpan duit utk b'tunang & kawen....so kena la plan sebaik mgkin & urus btul2 p'belnjaan....klo x, mmg smpai skrg kitorg x kawen....lps kawen pon kitorg still amalkan wat kira2 cmni....dulu time mula2 dulu Mr. Razak mmg amik remeh jer benda ni....siap bleh main2 lg bila sye start nak wat kira2....tp bila dah kena sekolah ngan sye, baru la dia nak serius....& lama2 dah x pyh suruh, dia pon dah reti wat kira2 sndiri....kitorg pon pnh wat format dlm excel utk wat kira2 ni tp x efektif sgt....so t'paksa wat cara traditional dgn menulis dlm buku kira2....

Haaa tgk...bengang x ko senah....org tgh serius dia bleh lukis kepala B*B* plak....huhuhu....ni time nak b'tunang dulu....sye simpan pic ni utk ank2 sye tgk nnti "ko tgk perangai bapak ko ni"....hahahahha....(xder la...act this is our sweet moment...ihikz!)

Tiap2 bln, sye akan listkan brg keperluan rumah yg nak kena beli....kena check brg apa yg dah habis nak kena beli....sye mmg cuba nak elakkan pembaziran....Mr. Razak akan bg RM300 utk sye spend beli brg2 rumah....kdg2 Rm150 pon dah cukup & lebih tu kitorg wat blanja utk mkn best2 mcm KFC or McD....hahaha....xder la best sgt....

Tp apa yg slalu wat sye sedeh (kdg2 nangis) & t'fikir2 setiap hari kenapa w.pon kitorg mmg b'hati2 spend duit & hidup secara sederhana, kitorg hidup cuma cukup makan jerk.....means mmg xder duit lbh tiap bln (owhh sye try share dr hati ke hati, jujur, ikhlas coz sye tgh agak pening+sedeh skrg ni).....sye mmg b'syukur ngan rezeki yg kitorg dpt....Alhamdulillah....tp bila tgk org lain bleh shopping mcm2, gi holiday, belanja ikut suka....t'detik gak la dlm hati....brapa income diorg ni sebln....apa yg diorg wat smpai byk duit....knp kitorg xleh rasa cmtu & kena sntiasa b'hati2 nak spend duit....Income kitorg bila digabungkan adalah lbh dr 8k sebln (belum tolak epf & income tax)....mak sye slalu pelik knp sye slalu ngadu xder duit....duit tu mmg la ada tp cukup mkn jer la....xleh nak enjoy2 & serius lps kawen sye dah xder shopping2....handbag sye pon dah koyak2 tp sye x dpt beli baru....kasut mmg sejak kawen dah x beli....baju gi keje pon dah mcm uniform, baju yg sama jer sye pakai & byk la yg wat sye rse mcm loser jer....sedeh kan....sye slalu gak la muhasabah diri....apa yg kurangnya kat kitorg ni....ok 1st sye perlu terima hakikat yg Mr.Razak kena support parents dia gak....2nd Mr.Razak still dibebani oleh hutang kad kredit yg dia spend utk family dia time dia lum kawen & baru jer start keje dulu (time tu gaji dia sikit so t'paksa spend guna k.kad)....3rd bila ada org yg meminjam duit tp xreti nak bayar blk, sgt2 la membebankan kitorg (bkn b'kira tp setiap org ada prob sndiri kan, so cuba la fhm)...huhu....& 4rd sye rse sye yg perlu cari keje ke 2 utk wat hidup kitorg lbh best....ermmm mampukah sye....sye dah pnh wat 2 keje....mmg ok tp tu time lum kawen....dah kawen ni rsenya mmg susah la kot....sye harap sye dpt jumpa keje yg senang yg leh wat side income & xperlu byk masa (selain MLM...sye mmg x bleh wat MLM)....klo korg ada tau keje2 yg leh wat side income, tlg la share ngan sye erk....sye tgh buntu skrg ni....huhu....

Apa2 pon sye try x nak merungut....terima jer semuanya....coz ada org lain yg lbh x b'nsb baik dr sye....so kena la b'syukur ngan apa yg ada....InshaAllah ada la rezeki kitorg nnti....& sye sgt beterima kasih kat parents sye yg slalu tlg kitorg....

Wednesday, March 16, 2011

Masak...

Sblm kawen sye mmg loser gler bab2 masak ni....serius...bawang besar ngan bwg merah pon x dpt beza....halia ngan lengkuas pon xkenal....mmg x suka la masak2 ni....sye lbh rela terjun klcc drpd masak.....masak telur dadar pon x pass....Dlm 2 bln be4 kawen baru la sye b'jinak2 ngan dunia masakan....hehe....pastu lps kawen plak kan sye dok umah parents 4bln so mmg mak jer la yg masak....tp ada gak 2 kali sye masak utk Mr. Razak....

Masakan pertama sye slps kawen....hehe....sambil tumis udang....

Masakan ke 2....sambal sardin....mmg rasa dia dah ada skit2 mcm mak masak....hehe

Pastu bila dah pindah dr umah parents dok sendiri baru la sye start masak sepenuh masa....mmg terpaksa masak coz time baru pindah tu kitorg nyer kewangan x stabil so utk m'jimatkan duit kena la masak....mmg sgt2 bleh jimat coz spend lbh kurang RM20, beli ayam, sotong ngan sayur2 skit pon bleh tahan smpai seminggu ....klo mkn kat luar hari2, sekali mkn pon dah abis belas2 ringgit kan....klo seminggu dah brapa kan....tp sye x der la masak hari2....kira seminggu dlm 4, 5 kali....tgk la klo penat sgt balik keje, sye x masak.....

Tp sye sgt b'untung la coz mak sye sgt m'beri sokongan utk sye masak coz dulu dia mmg TAK masak....dia amik lauk kat umah arwah nenek jer hari2.....dia kan bekerja mmg xder masa nak masak, blk keje dah penat....mmg jarang la masak....ni time kitorg adik bradik dah besar ni baru dia rajin masak, tu pon ikut mood dia gak la....so dia x nak la sye jd mcm dia....dia mmg galakkan sye masak & dia phm blk keje mmg penat, x larat nak masak....so utk senang kan keje sye memasak, dia mmg dah watkan sye sambal yg dah blend & kunyit yg dah bancuh....so klo sye nak masak, x pyh la nak blend cili ker bwg ker....just tumis jerk....pastu ready....nak goreng ayam ker ikan ker just guna jer kunyit yg dia dah bancuh tu....menjimatkan masa gak la....pastu dia ajar sye, klo beli ayam ker sotong ker udang ker, siang & basuh siap2 semua pastu masuk dlm plastik2 kecik cukup2 utk 2 org mkn....

Masuk dlm plastik mcm ni....susun elok2....klo nak masak just keluarkan mana yg nak masak jerk....senang kan....

Semua tips2 mak sye bg mmg sye ikut la coz dia pon bekerja gak so mesti dia lg arif cara2 nak m'jimatkan masa & x serabut sgt....slalu nya resepi mmg sye amik dr mak sye....semua ikut cara dia masak la...coz dia masak ringkas & x der susah nak ikut....mak sye mmg pandai masak & dia masak sedap cuma malas jerk....hehe....so kdg2 ptg2 sblm blk keje sye sms mak sye dulu tanya resipi pastu blk keje terus masak....& ada gak sye search resepi kat internet jerk....tu pon sye pilih yg plg senang nak wat....& ada gak sye wat resepi sndiri....kena kreatif gak bila masak....coz kdg2 bila bahan2 yg kita nak xder kat dapur, kita t'paksa guna apa jer yg ada kat dapur tu....lg2 klo tgh hujung bln xder duit nak beli brg....mmg sye masak jer apa yg ada....awal2 aritu sye mmg msk nasi & 2 jns lauk jer sbb mmg x reti nak masak mee atau benda2 lain....tp skrg dah ada improvement....

so far sye lum confident lg nak bg org mkn masakan sye....sbb sye rse sye masak mmg x der la sedap mana pon pastu cincai2 jerk....Mr. Razak puji sedap pon sye rse mcm x ikhlas jerk....hehe....xper la effort nak masak tu yg penting....tp prob sye skrg sye belum reti nak masak masakan yg m'gunakan santan....mmg fail...dah pnh wat kari ayam ngan masak lemak ayam....tp x m'jadi sgt.....masak lemak kobis jer m'jadi....tu pon x sedap sgt....

Sup pertama sye....ni sye masak ikut suka hati sye...ok la gak....sye syg gler periuk ni (coz ni jer la periuk yg sye ada...hehe)....hadiah kawen....thanks Opy! ni la hadiah plg b'guna....haha....

Skrg ni kitorg nyer kewangan pon dah stabil & kitorg pon dah semakin gemuk akibat makan nasi tiap2 mlm....so start dr bln ni sye dah kurang masak....& klo masak pon sye x kan masak nasi...sye masak mee, meehon atau spaghetti....x pon just masak cekodok atau goreng nugget ker hot dog atau ayam drummet jerk....mcm td, sye masak roti goreng sardin roll (klo ada masa, sye bg resepi)....Mr. Razak pon x kesah coz dia leh mkn apa jerk....yer la lelaki kan kuat mkn pastu suka mkn nasi jerk....pastu klo buntu x tau nak msk apa, kitorg mkn kat luar jerk....& klo malas sgt nak kluar, kitorg mkn jer apa yg ada....skrg kitorg mmg beli stok mknan yg cukup utk sebln....so xder la masalah kebuluran b'laku di rumah ni....hehe....tu pon mak sye yg ajar, dia ckp bila dpt gaji srh suami beli brg2 stok2 mknan cukup utk sebln supaya bila xder duit hujung2 bln, kita x der la pening....pastu sardin & ikan bilis mesti sntiasa ada....

Stok makanan.....

Skrg dah ada menda2 segera yg leh goreng....so Mr. Razak bleh la masak sndiri....(dgn itu dpt la sye kluar slalu ngan kwn2 tanpa perasaan b'salah...haha)

Itu la sajer cerita sye....kesimpulannyer, mak sye slalu memudah kan hidup sye (w.pon kdg2 dia m'hantui hidup sye...haha)....thanks mak....time dok sndiri ni la baru kita tau susah nyer la hidup & slalu ingat kat mak kita....hehe

Friday, March 11, 2011

Balik Kampung....

Esok sye akan ke Temerloh, kg. Mr. Razak.....finally....lps 9bln kahwin baru la dpt gi.....actually rasa excited & teruja nak gi kg. dia telah hilang sejak 7 bln yg lalu....Parents Mr. Razak mmg dok Cheras cuma nenek dia jer ada lg kat temerloh....so esok nak gi ziarah....sye pon mmg xder idea sapa lg sedara mara dia yg ada kat sana....mcm mana rupa kg. dia....nenek dia blah mak or ayah dia yg kitorg nak ziarah ni....bila pikir2....semua benda sye x tau....owhhh sye mmg jauh betul dr family dia....mmg x tau apa2....xper la....


Tuesday, March 8, 2011

Letih....

Huhu...sye sgt exhausted....smlm sye amik AL coz sabtu sye gi JB (my bff opy kawen) & ahad kul 11 mlm baru smpai rumah....owh Mr. Razak x ikut coz kitorg xder budget utk gi sama2 since kitorg baru jer spent almost 1k bln ni utk beli tiket airasia ke Jakarta....nak gi bln 5 nnti....jgn ko tanya knp tiket tu mahal sgt....coz sye xder jwpn lain selain kesengalan diri sndiri.....so sye gi JB ngan linda & dzakira (mmber ampang girls)....leh jimat skit coz kitorg tong2 duit minyak, tol & hotel....kitorg stay kat Kozi Hotel Danga Bay....jauh gak la dr umah opy about 20min kot....tp xper best gak leh jln2 sekitar JB....hehe....per2 pon puas hati gi sana w.pon journey agak meletihkan drive 4 hours pergi & blk tp happy sgt coz opy&hafiz selamat diijabkabulkan....hehe....then ahad blk2 jer rumah perkara pertama yg sye wat adalah lap dapur, sinki semua....smpai Mr. Razak srh sye kawen jer ngan dapur tu.....huhu....serius sye mmg dah xleh wat per ngan prob mental sye ni....sye x leh tgk brg2 sye t'alih....cmner sye x letih....& prob sye ni makin parah bila sye sedar time sye m'berus toilet, sye memberus berus....phm x? sye x nak berus sye kotor so sye amik berus satu lg utk berus berus tu.....hahaha....phm x?....dah la sye dah bengong.....just forget it....Mr. Razak gelak jer bila sye citer prob sye ni....lately sye bleh jer control prob sye ni cuma kdg2 jer sye x leh control....so jgn pelik la klo rumah sye b'sepah sejak kebelakangan ni....coz sye mmg x b'daya nak mengawal segalanya.....ok smlm w.pon cuti tp sye telah wat appoinment ngan Produa.....nak repair kete myvi kesayangan sye tu.....kul 12 sye gi ke produa keramat then kena tinggal kete situ coz take time nak repair so sye pon amik teksi blk ampang umh parents....lepak ampang smpai ptg kete siap....pastu naik teksi lg gi amik kete....owh sye telah spend RM19 naik teksi smlm.....pastu nak blk puncak jalil xleh coz mrr2 jam giler....mmg memenatkan....separuh jln, sye patah blk umh parents....lepak smpai kul 10.30mlm baru blk puncak jalil....kul 1pg baru tdo....pastu td keje....blk2 terus masak mee hailam....pastu kemas2 dapur, skrg penat gler.....k la....nak tdo....nite....sye btul2 nak gi b'cuti skrg....serius....penat kan hidup ni....owh tahu x? sye agak bengang coz produa tu bleh wat keje smbil lewa, diorg x sedar ker steering sye x straight....ptt diorg wat la balancing ngan alignment coz sye skim disc break so klo tgk steering tu dah lari, wat la sesuatu kan ni biar jerk....td sye dah complaint....so sabtu ni kena gi blk....adehh malas nya.....sye dah spend dkt rm500 bln ni utk kete sye.....coz last 2 weeks dah gi service....pastu ni repair lg....tp xper....bkn slalu pon....kete sye mmg jarang wat prob....mcm tuan dia gak....cool jerk ;) ihikz!