Friday, February 25, 2011

Kerja baru....


Syukur Alhamdulillah....Mr. Razak baru dpt offer kerja baru dgn gaji yg lbh baik....harap2 semuanya b'jalan lancar & dipermudahkan olehNya....dia dpt keje kat HP Cyberjaya....lega....coz dia still keje kat cyberjaya so kitorg x perlu pindah ke mana2....harap2 lps ni hidup kitorg akan lbh sempurna & sye sntiada doakan dia berjaya dlm kerjaya nya w.pon dia belagak2 ngan sye coz job level dia skrg adalah specialist & sye cuma executive....huhu....layan kan ajer coz klo nak sye citer sejarah Mr. Razak dr mula dia keje smpai skrg, mgkin ada yg akan menitiskan air mata....klo ada kesempatan sye citer....tp rsenyer sye mmg malas nak citer....hehe....


2 comments:

mafuza said...

chey chey cheyyy. malas nak cite tapi pancing dgn ayat "kalau" hahahahha.
btw, congrats!
bole pau mcm2 lps ni ;)

ELLY said...

hehehe...thanks2 ;)