Sunday, February 6, 2011

Dettol...


Best sgt....skrg sye dah ada solution kpd prob sye yg suka m'cuci tgn lbh dr 10 kali sehari....sambil masak nak cuci tgn ngan handwash kan take time nak picit2 handwash tu.....skrg x lg....just tadah jer tgn, terus sabun keluar....& yg best nyer Mr.Razak pon dah suka cuci tgn ngan sabun skrg ni.....x pyh sye dok tanya2 "dah cuci tgn ngan sabun?".....hehehe.....murah jer tau alat ni....sye beli kat tesco RM19.90 skali ngan handwash dettol & 4biji bateri AA.....sukaaaaa.....skrg gi dapur jer sye basuh tgn, gi dapur jer basuh tgn.....tp alat ni sgt sensitif coz klo ada jer benda lalu & sensor dia detect, sabun tu terus keluar....tu prob gak coz sinki sye kecik & tempat terhad mmg kdg2 x tadah tgn pon, sabun keluar klo ada benda lalu.....huhu....sye rse dettol perlu buat sistem sensor yg hanya bleh detect suhu badan manusia jerk....supaya benda lain yg lalu, xder la sabun keluar....
so...katakan tidak kepada bacteria ;)

No comments: