Wednesday, November 10, 2010

Meja merah....


Owwhhh sye sgt suka meja ni.....suka sgt.....mmg sgt b'guna kpd org2 yg xder budget nak beli meja mkn & cabinet tv spt kami....kpd semua bff ku, sori coz blum lg jemput korg dtg rumah ni....actually segan sgt nak jemput coz rumah kosong lg.....tunggu erk lg 2, 3 bulan....hehe....mmg t'ingin sgt nak ajak korg dtg....

Yer...sye dah mula memasak skrg....harap maklum ;).....(thanks kpd mereka2 yg telah m'beri wedding present kpd kami...mmg semua kami tgh gunakan skrg di rumah ni....cth set pinggan ni & teko ni....suka sgt....)

4 comments:

Nor Hanis said...

bau sampai sini sambal telur. hehehe~

shiela said...

ko msk pe tu..haha..smpai 2 lauk je aku tgk..sdp ke..

Mea Myra said...

Aunt Elly... Scha pun ade meja ni.. Hehehe tapi scha punya color green ;) sgt berbaloi2 meja ni boleh guna utk mcm2... Hehehe :) good luck dlm mendeco deco dear...

ELLY said...

Hanis: Hahaha...bau jer lebih...rasa x la sesedap mana

Shiela: telur sweet&sour ngan ayam mask halia...hahaha....

Mea Myra: color green mesti lg comel ;) thanks dear...