Friday, August 27, 2010

Nasi Beriani....


Ishhh dah pukul 2 lebih x tdo lg....dah la esok keje.....huhu...act baru blk mkn nasi beriani arab kat Al-Rawsha Jln Damai tu kul 1 td....perut tgh penuh....byk giler kot sye mkn coz time buka pose sye cuma mkn coco crunch, tunggu Mr Razak blk keje lambat sgt.....kul 11 baru smpai rumah & bwk sye gi mkn....huhu....dia x keje esok cuti nuzul Quran....jeles giler....sye plak kena keje.....tp nsb baik org kat rumah ni semua keje KL....Mr Razak jerk sesat kat S'gor....hehe.....

Td mkn order Chicken Mandy.....harga RM17....act klo korg nak budget mkn kat rest arab ni, better korg amik nasi beriani la...nasi dia mmg byk giler pastu satu pinggan tu bleh mkn 2 org.....sblm ni sye gi mkn kat situ order benda bkn2 & end up ngan harga RM60 lbh mkn 2 org.....tp x tau apa yg kitorg mkn, pastu semua x abis coz x sesuai ngan selera....hehe.....tp td sye puas hati ngan harga RM28 jerk.....x m'bazir mcm aritu....1st time dulu mkn ngan ngan Ampang girls...smpai 100 lbh...padahal time tu order aper2 ntah....ingat just nak lepak minum2 jerk...hehe...

Tapi.....

Nasi beriani tu rasa dia x sama ngan yg sye mkn kat Mekah....
Rindu nyer Mekah.....
Kat mana erk sye bleh mkn nasi beriani yg rasa sama ngan kat Mekah & feel mcm kat Mekah....owhhh sye rindu....

Chicken Mandy....(pic taken from google....td x sempat amik pic)

Sye rse Barbican paling sedap adalah pineapple.....td sye order teh ais....& Mr Razak order barbican pineapple.....pastu sye rse sgt sedap & sye hampir order lg satu tp tgk jam dkt kul 1....baik la balik rumah....klo minum lg karang kembung perut x bleh tido....hehe......

Barbican....non alcoholic beer.....RM4

Rest Al-Rawsha ni baru gak bukak cawangan kat ngan bulatan Kg. Pandan.....kat situ lg besar & cantik....aritu sye ngan parents ada singgah situ tanya psl buffet Ramadan.....Buffet Ramadan RM50 dewasa, RM20 kanak2....

Ok la itu sajer....nak tdo dah ni....Mr Razak dah bising sbb sye guna pc dia...malas nak on laptop yg sengal itu, kejap2 t'padam coz panas....cmner ntah nak repair...huhu....

Dah dkt pukul 3 pagi...malas la nak bgn sahur....

No comments: