Tuesday, June 29, 2010

Gambar sudah siap....Tapi.....


Gambar kawen dah siap.....actually ada 2 sticky album ngan 1 custom album....tp skrg baru siap 2 sticky album....lg satu album belum siap....tapi mcm x puas hati la plak ngan gambar2 dlm album tu....ntah la....tp memang x puas hati bila.....

Cover album kawen ni x menarik lgsung & nmpak murah mcm album biasa sajer, x nmpak mcm album kawen.....

Plastik sticky ni kedut2....mcm ko wat sambil lewa & x peduli perasaan org yg nak tgk album ni t'utama sekali perasaan gadis di dalam gambar itu yg matanya sgt tajam utk melihat benda2 yg tidak memuaskan spt ini.....sye bkn fussy tp teliti.....

Sye x tau la kan klo sye ni buta seni.....tp sye sgt geram ngan gambar ni.....x bleh ker ko amik gambar ni dgn menmpakkan tombol kat dua2 side kiri & kanan....kan lg lawa dr ko amik senget mcm ni....t'teleng2 kepala aku nak tgk.....

Mcm xder motif jerk ko amik gambar ni dgn menampakkan bahagian meja blkg tu yg b'sepah2....lbh baik ko amik angle ke atas utk menampakkan seluruh background katil tu....penat jer aku bayar mahal2 buat hiasan blkg tu tp ko amik sekerat jerk.....heyyy geram nyer.....lg satu....knp bunga tu sekerat jer masuk.....amik la penuh.....klo x nak amik, jgn masukkan terus.....ni dah mcm cacat plak gmbar tu.....ermm act ada lg gmbar2 yg x b'motif spt ini..... (hmm...klo la aku boleh masukkan tgn aku dlm gambar ni, nak jer aku kemas meja kat blkg tu...masalah mental btul)

Bukan ada satu jer gambar Mr Razak pejam mata spt ini....ader 2, 3 lg.....tp knp la gambar tu jugak ko nak letak dlm album.....cari la gmbar yg elok....adehhh.....adakah ini SENI?....owh sye tidak tahu....

Satu2nyer gambar sye bersama family adalah gmbar sye sedang menutup mata......sedeh kan.....

Dan ada lg yg paling menyedihkan & buat sye t'kilan smpai rse nak bakar album ni.....

GAMBAR PARENTS IN LAW TIME MERENJIS MMG X ADA DLM ALBUM NI......


4 comments:

nurarinab said...

Masa before book die tu tgk dulu x hsl kerja die mcm mn?bole complain dgn die elly..kalau kn byr pn jus byr sket je.kalau x pn xpyh byr je seng..custom insyallah akan lg ok :)

shiela said...

weh aku tgk tak la seteruk mane..huhu..boleh laaa..dari xde..

ELLY said...

Arina: act time b'tunang tu amik ngan dia gak...tp ingatkan klo majlis kawen dia wat lg ok...dah complain dah...& dia pon dah setuju nak tukar album lain...hehe

ELLY said...

Shiela: mmg la x teruk...tp klo banding ngan harga mcm x b'baloi la...huhu