Wednesday, June 16, 2010

Bride To Be....

Sorry2.....entry lama.....actually nak update psl majlis kawen, tp byk plak citer x update so be4 sye citer psl majlis, korg layan dulu entry2 terbengkalai ni erk.....hehe.....

Seminggu sblm sye menjadi Mrs. Razak, sye telah di surprisekan oleh kwn2 terbaik sye.....hehe.....actually hari tu 28 May adalah B'day Aini.....so kitorg mmg dah plan nak c'brate b'day dia.....tp x budget plak ada plan lain di sebalik plan itu yg tidak diketahui oleh sye.....hehe.....ptg tu sye ym ngan Am.....dia pesan suruh pakai baju pink.....tp sye ckp baju pink sye ada satu jerk, tu pon sye dah pakai time gi genting aritu so malas plak nak pakai lg.....tp dia ckp sye kena pakai pink gak, jgn kecewakan dia.....haha.....ok time tu x syak apa2 lg.....then sye sms opy ajak dia join skali.....tp dia ckp dia x dpt join.....tp sye rse sms dia tu mcm pelik.....lgpon opy ni klo sms or ym ngan sye, sye bleh baca skit2 la fikiran dia....hahaha (mcm bagus)....tp serius tau, klo dia xder mood ker ader prob ker period ker mesti sye leh detect.....terer kan....hahaha.....pastu sye sms ngan Ell nak tanya psl alas dulang, then sye citer la sye x sempat lg bg kad kawen kat bib & linda.....pastu dia tanya sye lepak mana mlm tu coz dia nak drop by antar alas dulang pastu dia srh sye bwk skali kad kawen so dia leh pass kan kat diorg.....tu pon wat sye syak smthing.....tp sye ckp, xper sye nak pass kad kawen kat diorg sndiri.....hehe.....pastu bib x pnh2 msg ngan sye dlm FB, tetb msg plak.....see mcm b'pakat plak diorg ni.....hahaha......

Kitorg janji nak c'brate b'day aini tu kat restoran 4 season wangsa maju pukul 9......sblm kluar rumah sye mmg dah ckp kat shiela "aku x tau knp aku rse opy mcm ada mlm ni, td time dia ckp x leh join, aku dah taip sms nak reply -knp aku rse ko mcm ada erk mlm ni?- tp aku x jd antar sms cmtu"......ni serius ni, x cayer tanya shiela.....hehe.....& sye pon mmg bwk kad kawen utk linda & bib coz hrp dpt jumpa diorg gak mlm tu.....aini jemput sye kat rumah since dia x tau cmner nak gi ke wangsa maju tu so dia hrp sye leh tnjuk direction w.pon semua org tau, sye mmg xleh harap bab2 direction ni.....hahaha....aini smpai2 jerk, sye tanye, "ko pakai baju pink x?".....pastu aini wat blur2 & tanyer sye blk "kena pakai baju pink ker?".....hahaha.....ini la pelakon t'hebat abad ni....serius lakonan dia mmg m'jd smpai sye ingat, owh maybe aini sorg jer kot pakai hitam yg lain pakai pink coz dia birthday girl......hehe.....time nak gerak dr rumah sye, Am mntak tlg kitorg amik eva kat petronas dkt ngan zoo negara tu.....so kitorg pon m'harungi MRR2.....jem skit kat nak masuk AU tu.....tp lps tu ok.....dannn.....bleh percaya x, kitorg t'lps zoo tu....terlps giler2 nyer smpai sesat ntah kat mana2.....haha......ksian giler kat aini....padahal zoo tu biasa sye dok lalu, sye bleh lupa.....tu la dia penangan nak kawen ni......otak dah x leh fokus coz byk sgt benda dlm kepala.....tu kira ok lg tau....ada satu pg tu, time gi ofis tetb sye gelabah2 smbil b'istighfar byk2 kali coz sye ingat sye dah t'lps jln nak ke ofis sye, rupa2nyer lum t'lps lg.....jln gi keje hari2 pon sye leh lupa ni plak gi zoo....sengal kan.....hahaha......ksian korg tunggu lama.....so janji kul 9 akhirnyer kul 10 kitorg smpai.....hehe.....

Sampai2 jer, mmg sye dah xder mood coz rse b'salah, dah spoil kan plan pastu telah menyusahkan aini drive jauh2 time sesat tu.....dah la dia b'day girl.....so sye pon x pikir apa2 time tu....pastu segala yg sye syak2 tu pon sye dah lupa.....daannn.....dari dlm restoran......

4 season wangsa maju.....best2.....

Rupanyer kitorg di skodeng dr atas.....haha.....

Diorg smpai awal coz nak prepare....pastu kena tunggu lama....ksian....huhu.....

Lawa sgt.....I like it!

Siap pakai topeng lg time sye smpai.....

Hehe......

Siap menyorok lg kat tepi tu.....haha.....

Dan.....

SURPRISE.......

hahaha.....x sangka btul....terharu & t'gamam seketika......x tau nak ckp apa....

Lawa kan....aini yg wat....thanks aini.....cantik sgt2.....aku nak simpan smpai ank cucu nnti.....

hahaha.....apa lg.....b'gelak ketawa la....time ni diorg still pakai topeng, sye pon x nmpak sgt sapa yg ada.....pastu baru nmpak bib, linda & akhirnyer baru la sye tau, kwn2 AMPANG GIRL & UNITEN sye SEMUA ADA.....terharu gila.....diorg slalu busy tp still bleh spend time utk wat ni semua.....happy sgt2......THANKS KORG......

Jom layan pic.....



Hahaha....rupanyer sye sorg jer yg pakai pink.....diorg semua pakai baju hitam.....tp tu pon sye x pakai pink yg betul coz sye nak pakai baju pink sye tu, tp x sempat carik tudung so sye pakai jer baju ni....merah pon jd la kan....ihikz!....ampun kwn2......

Bride to be.....bib dah start menjalankan tugas nyer sbg pengapit....siap bukak kan kerusi & bg menu lg.....hahaha.....best gler ko bib!......

Lawa gler cupcakes ni....I love it! & it's PINK!.....my fav color

Sye disruruh m'habiskan 5 cupcakes ni dlm masa 3 minit.....wajib la x berjaya coz sye mkn smpai menikmati kelazatan kek ni.....hehe....dan dendanya adalah menyanyi.....so sye nyanyi lagu kawen.... "berdebar rasa hati, di cmpur dgn rasa suka, hari yg dinanti telah smpai lah masanya" x tau nak nyanyi lagu apa & lagu tu jer tgh t'ngiang2 kat kepala....haha....

Boobs cupcake....teruja sekejap tgk kek ni.....nak mkn x smpai ati.....haha.....

Cuba gak m'habiskan w.pon tau x kan bleh....hehe.....

Time bukak hadiah.....hehe.....ni hadiah smpingan, hadiah yg tu xleh publish kat sini.....haha.....thanks la korg....tp sorry sgt2 aku lum pakai pon coz aku x tau cmner nak pakai.....confius aku mana satu dpn, mana satu blkg.....hahaha......

Dan lps tu baru la kitorg c'brate b'day aini.....

Happy Birthday aini......aku doakan kan wish ko tu t'capai.....syg ko....hehe.....

Bride to be & Birthday girl.....comelnyer pakai cekak telinga tu.....hehe

Semua b'gembira.....



Happy sgt time main2 belon ni.....rasa muda remaja.....rindunyer saat2 ni.....tetb pikir, lps kawen bleh ker cmni lg.....huhu.....

Salam syg buat korg yg sentiasa ada disisi x kira masa, susah senang bersama.....
korg mmg kwn2 terbaik.....
Hope our friendship will last Forever.....
......Love, hug, kiss.....




2 comments:

shiela said...

hehe..apsal kawan ko x ajak aku..

ELLY said...

hahaha....x tau la diorg....