Friday, May 28, 2010

I love my friends.....


Ucapan....aku mmg x reti nak bagi ucapan, lg2 klo time org wat surprise....time tu mesti terharu x terkata & mmg x bleh b'kata2 pon....keke....so aku bg ucapan kat sini.....apa aku nak ckp ni actually aku dah lama karang dlm hati.....hehe....thanks coz sudi share suka duka aku selama ni.....thanks sebab selalu ada, time aku perlukan korg.....korg mmg byk wat aku happy.....time korg wat surprise td, aku mmg btul2 t'haru.....aku t'pikir aku deserve ker semua ni....korg sgt best, slalu ingat aku.....aku harap selama ni aku dah jadi kawan yg baik utk korg.....aku mintak maaf klo ada wat salah silap or ada apa2 yg korg terasa slama kita kawan.....doakan perkahwinan aku kekal smpai akhir hayat.....aku sntiasa doakan kebahagiaan korg.....sayang korg sgt2.....thanks a lot for your truly friendship.....saat b'sama korg akan aku kenang selamanyer....semoga persahabatan kita kekal hingga hujung nyawa............

Unitens.....2006

Ampang girls.....2008

No comments: