Friday, December 18, 2009

My last day....


Akhirnyer.....hari selasa, 15/12/2009 adalah hari terakhir sye bekerja di company itu.....patutnya last 17 hb tp oleh kerana sye ada lg 2 hari balance cuti so dpt la last day awal 2 hari.....sedeh gak nak tinggalkan company.....sye dah keje situ selama 1 thn 7 bulan.....not bad la kan utk 1st real job.....sye start keje situ 1 Julai 2008.....so byk gak la kenangan kat situ....& yg paling sedeh bila nak kena tinggalkan kwn2 yg baik sgt2.....susah nak dpt kwn2 cmtu.....risau plak klo kat tempat keje baru nanti xder kwn.....kwn penting gak coz klo tempat kerja di kelilingi ngan kwn2 yg baik, kita jadik semangat nak keje.....hehe.....

So hari last tu kwn2 engineer (fesh, syam, azam & gee) blanjer mkn pizza hut kat TTDI time lunch.....thanks korg.....& sye dpt hadiah gak.....ader 3 hadiah, 1st dr semua, 2nd dr syikin & 3rd dr kak Ita.....semua sye suka.....hehe.....

Hadiah dr diorg....Sweet sgt......thanks to suzy, shida, gee, ada, asz, syikin, akma, kak ros, kak ita & kak izan......sye suka giler bear ni......dah lama xdpt bear, last bear sye dpt from Mr Razak & dah selamat sye buang dlm tong sampah (coz tgh gado time tu).....so since that, Mr Razak mmg b'tekad x kan bg sye bear lg......huhu.....xper la dia x nak bg, ader lg org lain nak bg kan.....sukaaaaa sgtttt......sye letak atas katil & tdo ngan bear ni.....hehehe....& frame tu sgt lawa, diorg siap lukis gambar & letak nama diorg.....kreatif sgt, ni mesti shida yg wat.....hehehe......

Kepada semua, sye mmg sgt menghargai segala2nya.....thanks for everything......

Dan.....sye akhiri hari terakhir sye tu ngan email di bwh yg sye send kpd semua staff......so berakhir lah kerja pertama dlm hidup sye sbg seorg Mechanical/Piping Engineer.....Lps ni kena hadapi 2nd job plak....doakan sye success erk.....takut nyer.....huhu.....

Dear All,

As some of you may know, today is my last day at MultiCad. I have enjoyed working for this company and I would like to take this opportunity to thank everyone for your friendship and support.

I do wish you and the company every success in all it future endeavors.

I look forward to staying in touch with everyone.

You can be in touch with me by

Email : yana_elly84@yahoo.com

Or call me at (012-*******)

Thank You.

Regards,

Noorilyana

No comments: