Wednesday, November 11, 2009

Novel.....


Tahukan anda sye adalah seorg yg sgt tidak suka membaca???......yer benar, jarang sekali sye m'baca novel smpai habis apalagi klo novel tu dlm bahasa indonesia.....tp sye sgt kagum dgn diri sye......saya telah menghabiskan baca novel ayat-ayat cinta dalam masa cuma 2 hari.....ini sgt luar biasa coz slalu nyer sye akan amik masa utk baca satu novel smpai b'bulan2.....tu pon nasib2, ader yg baca smpai habis & ada yg sye baca muka surat akhir then malas dah nak baca coz dah tau ending.......best gler novel ni.....sgt luar biasa....so sila la baca.....hehe.....korg mesti dah tgk kan filem dia.....bg sye, filem dia x best mcm novel ni & x detail.....ok la malas nak citer panjang2 coz time pon dah kul 12 lbh....sye ptt dah tdo time ni.....tp dr lps maghrib td sye dok baca novel ni x berenti....sedar2 dah kul 12....huhu....k la korg, tdo dulu.....sok pg nak kena marathon (dlm erti kata lain b'jln dr tempat parking yg jauh ke ofis).....




p/s: novel ni ada 314 muka surat....hehe (tebal kan.....ala tebal la bg org yg mmg x suka m'baca.....tp sye x rse ketebalan nyer coz sye baca dlm btk PDF kat laptop)

No comments: