Friday, October 23, 2009

Syafiq Konvo


3hb 10 lps syafiq konvo kat pusat konvensyen putrajaya.....konvo dia ptg dlm kul 3 kot.....so dah selamat la dia m'dpt diploma in business.....akhirnyer.....setelah 4thn dpt gak ko grad erk......ntah braper kali la dia repeat subject account......hahaha......ptt cos dia amik ni 3thn jerk.....tp dia extend lg sethn coz asyik x lps jerk.....smpai lecturer pon dah nyampah kot......time dia final sem, dia dtg lewat time final exam paper aper ntah....pastu lecturer dia bleh call mak sye bgtau coz dia ingat syafiq x dtg exam.....nmpak sgt lecturer pon dah x sanggup tgk dia merepeat lg....cpt2 la dia kluar dr KPTM Bangi tu.....hahaha....

Actually syafiq ader 2 konvo.....satu KPTM nyer....& satu lg UITM nyer.....coz syafiq nyer cos ni under UITM......yg UITM nyer konvo Ahad ni.....best kan ader 2 konvo.....hehe.....so jom layan pic......


Lawa gler dewan ni....konvo dia lg grand dr konvo UNITEN.....


konvokesyen ke-26.....


Yeah ini la budak yg diraikan.....lawa kan jubah dia.....mcm master nyer jubah.....hehe.....


Syafiq ngan my parents......sila tgk bunga matahari yg parents sye bg.....jeles wooo......time sye & shiela dpt bunga rose....time dia, dpt bunga matahari coz mak sye tanyer cina jual bunga tu, bunga aper yg bagus utk bg anak lelaki grad.....cina tu ckp bunga matahari coz nanti kerjaya dia akan b'kembang spt bunga matahari......ong la konon nyer tu.....haha.....


Syafiq & Shiela......


Syafiq & family.....ehhh tp naper sye x der erk.....


Syafiq ngan Tika, gf dia yg dtg all the way from Melaka.....hehe.....

Haaa knp sye xder dlm pic tu???.....jawapannyer......sye mmg x gi pon.....huhu.....sedeh.....xdpt gi konvo syafiq.....coz sye ader exam PTD aritu.....dr pg smpai ptg.....so mmg x sempat la nak gi syafiq konvo.....sye mmg dah malas nak gi exam tu.....tp di paksa oleh mak sye.....so x leh nak wat aper la kan....actually exam tu suppose 8 ogos aritu.....tp sye x dpt gi coz b'tunang so dia wat exam lg utk sapa2 yg x dtg 8hb 8 tu.....so layan kan ajer......sye jwb pon separuh ati jerk.....susah la....ngan esei lg....huhu.....

Tp xper.....Ahad ni syafiq konvo UITM plak so bleh la sye gi.....hehe.....skrg syafiq dah smbung Degree in Marketing kat UITM Shah Alam.....makin tekun plak dia study skrg smpai x nak balik umah.....lantak ko la.....jgn aku dgr ko repeat2 lg sudah.....hahahaha.....klo x, b'sedia lah kena BAHAN ngan aku......Peace No War!

No comments: