Friday, October 23, 2009

Raya rumah Am......

Citer raya lg.....sorry la ni semua citer2 lama.....tp x sempat2 nak update.....ni sye update semua citer2 yg lps.....layan kan ajer.....lps balik dr kenduri Gee, malam nyer plak sye gi raya rumah Am......actually sye agak penat gak aritu tu coz dr pg ke kenduri pastu ptg baru smpai rumah.....so ingat malas nak kluar dah coz esoknyer nak keje, byk baju nak lipat & iron.......dan memula sbnrnyer sye t'lupa gak hari tu hari apa.....4hb 10......pastu baru t'ingat b'day dia rupanyer.....so wajib la sye x nak m'hampakan dia & pegi gak.....so kitorg pon plan la beli kek utk celebrate b'day dia......hehe....


Ini lah kek nyer.....strawbery chocolate utk Am.....


Oleh kerana time tu dah kul 11 so kitorg pon c'brate b'day Opy skali coz b'day Opy 5hb 10.....selang sehari jerk....hehe.....


Hehe.....B'day girls.....


Time potong kek....kebetulan plak jiran Am ni b'day dia sama.....so potong kek skali......


Siap suap2 kek lagi.....hehe....


Dan ini juga....


Yer....inilah kawan2 yg join raya umh Am aritu.....love u guys....susah btul nak b'kumpul ramai2 cmni.....rse mcm kejap jerk dpt jmper aritu.....bila nak jmper lg erk???....huhu....

To Am....Happy 25th Birthday.......Semoga happy & success selalu......Friendship never end.....
sorry lambat lak wish kat blog ni....hehe.....

2 comments:

SoFiA.opY said...

ahahahha

dlm ini sem,ua terserlah kegemukan ku..

nyampah tauu..

ELLY said...

hahaha.....bukan kegemukan okay....tp kecomelan....