Friday, October 23, 2009

Majlis Kahwin Officemate


Yeah! kawan ku kawen lagi.....kali ni kat Kuala Klawang Negeri Sembilan pd 4hb 10 lps......yg lawak nyer dah la x pnh smpai tempat tu....pastu ngan konfiden nyer sye telah t'lupa nak bawak map.....bleh x.....coz memula janji ngan mmber2 ofis nak tunggu kat petronas R&R seremban nun.....tp sye lewat setgh jam coz dok sibuk kemas umh, sedara mara nak dtg raya smpai t'lewat gerak dr umah.....janji kul 11am tunggu kat Petronas & konvoi sesama....tp kul 11 baru sye kluar umh amik Syikin & Ada kat LRT coz kitorg gi sesama.....Shiela pon gi gak coz mmber sye yg kawen ni (Gee), mmber Shiela gak time dia keje kat AMC subang dulu......oleh krn kitorg lewat, so mmber2 ofis sye yg dah smpai Petronas x leh nak tunggu kitorg......tp nasib baik diorg sempat tinggalkan map kat bwh pokok tepi longkang kat petronas tu.....so bila kitorg smpai situ, kitorg pon trus carik map.....nasib baik jmper.....mcm treasure hunt la plak.....hehehe.....smpai kat rumah Gee dlm kul 12pm....just on time coz diorg b'arak & b'sanding kul 12.30......


Sye & Syikin.....makan time.....


Yeah....Ini la pengantinnyer......


Gee & Azham....actually Azham ni pon kwn2 kitorg gak coz dulu diorg keje satu ofis kat AMC Subang tu.....time tu sye wat praktikal 3bln kat situ & skrg sye keje satu tpt plak ngan Gee kat Multicad.....


Dari kiri.....Ada, Syikin, Sye & Shiela......


Rumah ni sgt traditional....so kitorg pon b'posing2 la kat jendela umh Gee ni......hehe.....


With Murni, ex officemate kitorg.....


Kami.....


Sye ngan Gee.....

To Gee & Azham.....Congrat erk......Semoga bahagia sampai akhir hayat.....Amin.....

2 comments:

SoFiA.opY said...

baju biru ini cun giler.
(dalam real life terserlah keayuan si pemakai =p)

ok sayang kamu
tata

ELLY said...

hahaha....yer ker...thanks2....ajaq pon suka ini baju....tp baju ini telah ku rosakkan & b'lubang akibat iron yg dibeli di tesco ampang....sedeh.... huhu.....

sayang kamu juga....hehe....