Monday, September 21, 2009

Berbuka Puasa Bersama Am&Aini.....


13hb hari ahad lps kitorg buka puasa kat Ani Sup Utara kat Putrajaya (presint braper x ingat la plak...hehe).....1st time gi & mkn kat situ.....tempat baru tp x braper baru la gak coz sye jer yg baru tau area tu....diorg dah slalu gi situ.....hehe.....nmpak sgt sye mmg dah jarang gi putrajaya lps dah abis blajar....dulu time kat uniten slalu jer gi....hehe.....Suppose Sheera pon join tp dia ader hal lak hari tu.....so kitorg b'3 jer la....susah gak nak plan b'jumper ni coz masing2 bz ngan life masing2.....huhu....time smpai tu dah agak lewat gak kul 6 lbh tp nasib baik still ader tempat....sye order soto jerk....mknan smpai lambat, lps dah 10minit buka baru mknan smpai....nasib baik Am bwk kurma & kitorg ader mkanan lain....nak tau aper???



Yeah.....ini la dia....KEK COKLAT OKAY.....Actually ni jer satu2 nyer kek utk b'day sye thn ni.....hehe.....


kek ni lbh kurang mcm kek yg Mr.Razak bg time b'tunang aritu.....sye mmg giler kek coklat.....haha.....

To Am & Aini thanks a lot coz still ingat b'day sye, beli kek & c'brate sama2.....sayang korg sgt2......mkn kat Ani Sup Utara pon sgt best....sedap gak situ.....x pnh lak rasa sup dia before ni.....so lps ni bleh la gi lagi....harga pon sgt ok....hehe.....cuma service kureng skit coz mknan lambat sampai.....tp maybe coz bln puasa kot....so leh la dimaafkan....hehe.....

Lps buka, kitorg pon terus ke masjib baru kat Putrajaya tu utk solat terawih.....actually dah lama nak gi masjid Sultan Mizan a.k.a Masjid besi tu.....tp baru aritu ader kesempatan.....masjid tu kat presint 3 dkt ngan Palace of Justice.....


Ni la rupa masjid tu.....pic ni sye amik di internet sajer....time gi tu dah gelap klo amik gmbar pon x nmpak....hehe....


Lepas solat terawih sempat amik pic....kagum okay ngan masjid ni....Indah sgt.....Me & Aini.....


Me & Am......


Dlm masjid....Lawa kan.....

Abis solat terawih dlm kul 10.....Time balik tu kitorg sempat lg amik2 pic kat area dkt2 ngan masjid tu.....bangunan2 kat putrajaya tu sgt lawa.....hehe.....w.pon dah byk kali gi tp mcm baru sedar lak ader bangunan tu...maybe coz waktu mlm baru nmpak lampu2 dia terang benderang.....haha.....oppss...amik pic guna kamera aini so x dpt la nak upload kat sini.....ni jer pic yg sye sempat amik.....ihikz!

1 comment:

kaSih.CinTa.GadiS said...

yeah..sgt best bersama!! actlly, dr aritu nk post..tp xsempat...dok save dlm draft ajelah!hehe...