Sunday, July 12, 2009

Charity Walk......

Hari Ahad lps iaitu 5/7/2009 sye & kwn2 (opy,linda,shiela&mak opy) telah menyertai Charity Walk yang telah dianjurkan oleh Islamic Outreach ABIM....seawal 7 pg kitorg dah gerak ke Ampanh Hilir 2....hehe....Bagus gak la aktiviti ni coz kita leh bersukan & beramal dlm masa yg sama.....Bukan senang yer nak tgk sye berjalan sejauh 5 km.....berjalan 500 m pon sye dah merungut2.....ni lak 5 km....tp sye gagah kan juga.....haha...Hasilnyer, sye telah berjaya mendapat tempat ke 32....haha....sgt ralat okay kerana medal cuma smpai tempat ke 30 jerk.....tp proud la ngan shiela coz dia awal2 lg dah plan nak menang medal....so dia b'jln jauh meninggalkan kitorg yg b'jalan mcm nak gi shopping smbil amik2 gambar & gelak2.....haha.....


Ni la poster Walk Charity tu.....


Sebelum b'jalan kena tampal nombor kat baju dulu.....semangat okay......


Ni la garisan mula & tamat.....time ni lum start lg.....


Yeah! Shiela menang dpt nombor 18.....haha.....

2 comments:

Maswani said...

salam.. bagus betul xtvt tu..keep it up k..

razak said...

elly jalan terkedek kedek