Sunday, June 7, 2009

Happy Birthday.....

bSiapa punya Birthday??? hehe....Mari kita tengok.....


Happy 27th Birthday my Dear....

Yer ini la org yg nyer....hehe....Mr Razak nyer B'day yg ke 27.....tua dah mamat ni....haha....actually 6 Jun tu bkn b'day dia tau....tp sye sajer jer c'brate 6 Jun coz nak sama kan ngan b'day Agong.....hahaha....xder la....sbnrnyer b'day Mr Razak 14 Jun....tp 14 Jun nanti sye xder kat Malaysia....sye ke mana???....nanti sye citer......so rse x best lak pergi tanpa c'brate b'day dia dulu.....nnti mesti dia sedeh sorg2 xder org c'brate.....hehe.....sye c'brate simple jer....no hadiah2 & blanjer makan pon Mr Razak yg bayar.....sye beli kek tu jer....tu pon kek paling kecik utk 2 org jer mkn....dlm pic ni nmpak besar tp sbnrnyer kek tu b'diameter 6 inch jer (15 cm)....haha....best woo dpt BF yg understanding (konon jer la).....coz sye tgh budget gler skrg ni coz nak gi sana nnti mesti byk nak guna duit.....parents sye dah sponser yg lain2....so blanjer kat sana nnti mesti la nak kena kluar duit sndiri.....hehe....tp rse x best gak x dpt kasi Mr Razak hadiah....xper la nx time la.....huhu (sedeh).....
Smlm sye ke Jusco ngan Mr Razak coz nak beli brg2 skit....alang2 beli jer kek kat situ & mkn kat Black Canyon kat situ gak....Black Canyon dah mcm fav rest kitorg lak skrg ni....may be coz mknan dia semua ok2 kot....x pnh m'hampakan....lgpon x ramai org....tenang jer kat situ.....hehe.....


Mknan sye....


Mknan Mr Razak....dia x puas ati ayam sye lg besar......haha.....

Lps jalan2 kat Jusco, kitorg gi tgk Hp Fair kat ngan Shamelin tu.....x best lgsung....hp yg murah2 semua xder brand....yg nokia, sony ericson semua harga mmg normal price xder aper pon yg murah.....huhu.....so sgt x best, boring2 kitorg pon gi lepak kat taman kat shamelin tu....main buaian tgh panas smbil borak2....haha....pastu Mr Razak ajak gi low yat.....adehhh....sye mmg lemah tul la nak ke area low yat tu....dah la jem, ramai org, panas, pastu nak kena b'jln lg klo nak survey brg2.....mmg bkn cita rasa sye....haha....tp nak wat cmner kan pergi gak la w.pon sye mmg akan merungut2....hehe.....dah dpt BF budak IT.....so harus la suka menda2 komputer ni kan.....x kuasa I....haha....kat sana dia beli hard disk jerk....pastu dlm kul 8 kitorg pon balik.....haaa lupa nak citer, parents sye & shiela gi kelantan coz ayah sye ader keje kat sana.....sye & syapid x ikut coz diorg gi ari jumaat & sye keje....syapid lak kena la jaga sye, x kan nak dok umh sorg2 kan....hehe....so that's y la sye bleh kluar ngan Mr Razak smpai mlm....haha....skrg sye dah kena kuarantin tau....mak sye dah x bg kluar dating b'2 smpai mlm....huhu....coz kitorg dah nak pergi sana selasa ni....pergi mana???.....nnti sye citer.....ok itu sajer citer sye.....ihikz!


Me....


Mr. Razak....susah betul tau nak amik pic mamat ni....asyik x nak jerk....t'paksa amik candid....hehe....

No comments: