Monday, June 1, 2009

ELL b'tunang.....

Hari Sabtu lps sye & kwn2 ampg girl iaitu Bib, Opy & Opy's mom telah gi ke majlis pertunangan Ell & Amirul kat rumah Ell (kg tok muda, kapar, Klang). Ell ni mmber sekelas sye time kat skolah ampang girl dulu....So sudah m'jadi trade mark kami la kan klo dah nama skolah ampang girl tu kan mesti la semuanyer suka sgt b'gelak ketawa x hengat dunia....hahaha.....per2 pon congrat to Ell.....wish u happy & cpt2 kawen....hehe.....kami b'tolak ke rumah Ell dlm kul 9 pg & smpai sana dlm kul 10 lbh....nasib baik Bib sgt familiar ngan jln2 area s.alam, subang & klang so agak senang jugak m'cari jalan....hehe....ok korg layan pic erk.....


Ell ngan bakal mak mertua....hehe


time sarung cincin....


Yeah ini la kami....dari kanan, Opy, Ell, Il, & Bib


Kami lagi...hehe


Ell & tunangnyer juga barang2 hantaran....


To Ell & Amirul...Selamat B'tunang from Opy, Bib, Ipah, Linda & Il.....Cupcake ni sgt sedap okay...hehe.....

No comments: