Monday, May 11, 2009

Spend time with him.....

Last week cuti Labour day kan so byk la masa coz cuti hari jumaat, sabtu & ahad kan....Sye & Mr. Razak pon plan la utk gi ke Bukit Tinggi (Pahang yer bkn Indonesia...haha) ari Sabtu tu....coz jumaat & ahad sye ngajar tuition so Sabtu jer sye btul2 free.....actually kitorg dah lama x gi somewhare....slalu b'dating di Shopping complex or restoran jerk....plg jauh kitorg pnh gi b'2 pon cuma Genting ngan PD jerk (tu pon kena tunggu Shiela & Shawqi gi dulu baru kitorg berani gi....haha)....so ni la timenyer utk b'jln jauh skit & nak amik pic byk2 kat sana coz tempat tu lawa gak kan....lgpon kitorg x byk pic b'sama....ader pon dah hilang coz sye cuma save dlm laptop yg telah dicurik org....ari Sabtu tu actually kitorg plan nak kluar pagi2 tp Mr. Razak ader hal lak ngan parents dia....so dlm kul 3pm baru kitorg kluar....tu pon dah hampir cancel dah nak gi Bkt Tinggi tp kitorg gi gak coz Shiela ckp kejap jerk gi sana dlm 45minit jerk, lalu MRR2 straight jerk masuk highway karak then smpai jmper signboard bukit tinggi, amik kiri....so kitorg pon redah jer la....sye ni jns x suka wat smthing yg dah larik dr plan tau, coz bleh wat mood sye hilang.....tp oleh krn ari tu sye nyer mood baik, akhirnyer b'jaya gak smpai di atas bukit itu....kitorg smpai dlm kul 4pm, pastu elok2 smpai jerk hujan turun ngan lebat....huhu....so kitorg t'paksa la b'teduh dulu....ramai gak org kat sana time tu, maybe coz cuti kot....nasib baik hujan x lama dlm 30minit jerk....lps hujan berenti jerk kitorg pon jln2 kat situ....amik2 pic byk2....lawa gak tempat tu w.pon tempat nyer kecik jerk....pastu dlm kul 6pm kitorg pon gerak balik.....kat bwh ni pic2 kitorg, malas nak upload byk2....so layan.....haha.....


Dah nak sampai.....

Sebelum masuk kena bayar dulu....Dewasa Rm10 sahaja.....

Bayaran.....

Time ni tgh hujan....huhu....

Ni 1st time tau kitorg sampai Bukit Tinggi ni.....

Saya....

Menikmati pemandangan indah....hehe....

Mr. Razak....

Merenung masa depan....ihikz!

Haaa...cuba carik maner sye???.....hehe...

Kami...

Me again....

Eh ader aper kat kolam tu....jom kita tgk....

Oh....ni rupernyer....lawa kan....tp dia sgt sombong...time org dtg, dia larik....huhu....

Black Swan.....

Actually nak bg swan ni mkn, tp x tau dia mkn aper....dia sgt garang okay....siap patuk2 org lg....tu la sye mcm takut2 jer tu.....hehe....

Pemandangan sekeliling.....

I'm so happy.....

Then after smpai ampang dlm kul 7pm kitorg pon gi singgah ampang point coz Mr. Razak nak shopping baju kat situ....5 helai baju gak dia beli.....semua T-shirt coz dia leh pakai T-shirt & jeans jerk gi ofis even rounded T-shirt pon bleh....best kan....x yah susah2 nak iron kemeja sluar semua....huhu....Lps shopping kitorg pon gi mkn kat Secret R.....


Time kat fitting room.....

My Fav....Tomyam noodles & caramel ice blanded....

Mr. Razak lak mkn Chicken cordon blue, mashroom soup ngan chocolate ice blanded....

Akhirnyer kul 8 lbh kitorg pon balik....Tu jer la citer nyer....hehe....

No comments: