Saturday, May 9, 2009

Pakej pelancongan.....

Hai kawan2.....hehe.....sori lama x b'update.....act lately ni sye mmg kemalasan utk m'update blog ni...citer psl vacation sye ke Padang tu pon dh t'bengkalai....huhu....ok2 cmni....sye rse sye dah x nak teruskan citer tu coz byk sgt pic nak upload...mmg la sgt amik masa kan....so klo korg still nak sye teruskan, sila la meninggkalkan komen yg korg still nak sye teruskan citer tu....hehe....klo x, sye stop jer erk....hehe....

Haaa kan korg ader nmpak kat atas entry ni ader "Trip to Padang" kan....ok actually skrg sye tlg ayah sye utk wat pakej pelancongan ke Padang ni....semua detail psl pakej ni korg leh baca kat atas ni k....& klo korg b'minat nak join, leh contact sye or ayah sye....sye baru jer b'jinak2 ngan bisnes ni...ayah sye mmg slalu wat pakej pelancongan cmni....so tetb jadik minat lak nak tlg dia....lgpon lately ni sye sgt la bosan ngan life & keje sye....so ni la masa sye nak wat smthing yg btul2 sye suka....hehe...ok korg, sila beri tunjuk ajar....haha.....

Selain dr gi Padang, ayah sye juga bleh wat pakej pelancongan ke tempat2 lain....tp kena cukup 40 org baru bleh wat (klo lg ramai, lg murah la harga pakej lawatan korg nnti)....so kena la cukup kan org....so andaikata korg nak wat lawatan ke mana2 ngan officemate ker kan, tp korg x cukup org & ader lbh kurang dlm 30 org jerk, dont worry, sye akan usaha carik org yg selebihnyer supaya leh gi....hehe....utk pengetahuan korg, ayah sye pnh wat pakej lawatan ke tempat2 seperti Langkawi (many times, ramai ske gi langkawi), Pulau Tioman, Pulau Pangkor, Hatyai & byk lagi yg sye pon x ingat coz dulu sye ala2 malas nak amik tau sgt....hahaha....aper2 pon just email or contact sye utk sebarang deal or p'tanyaan k.....jgn malu2....hehe....

p/s: klo korg nak softcopy detail Trip to Padang ni, sila tinggalkan email address korg, nnti sye akan send kan softcopy PDF nyer....ok TQ! ihikz!

1 comment:

Anonymous said...

hi..
blh x email sy psl pakej tu..
tq :)