Thursday, April 16, 2009

Tag Oh Tag.....

Actually nak update blog tp x tau nak citer per...so mari la menjawab tag ini....tag ni dari ms. ilham haninadia....ader lg tag dari dia yg lum sempat sye jwb....ni pon randomly sye pilih tag2 yg rse senang nak jwb....yg lain2, akan ku jwb juga nanti bila b'kesempatan....hehe...so...layan....

Rules: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

I am

Blogging (yer...skrg sye tgh m'update blog...hehe)

I really want to go to
Vacation to the most beautiful island in the world

My favourite place is
Home Sweet Home...

My favourite colour is
Wajib la PINK....x kan la korg x tau...hehe

My favourite food is
Tomyam...semua la yg berkaitan ngan tomyam...

My favourite drink is
Teh Ais....

I attended

Sekolah Agama Menengah Rawang (form 1-form2)


Sekolah Menengan Kebangsaan Puteri Ampang (form3-form5)

UNITEN tercinta (2002-2008)...(uishh baru sedar lama gler aku blajar)....

This is my favourite story

Troy...tgk sejuta kali pon x jemu...hehe

I was born in

Hospital Besar Kuala Lumpur (HKL)

My hobby is

Makan....makan...& makan...

I live in

Taman Dagang, Ampang....dekat ngan Dagang Avenue ni...ihikz

and I wish for

Sye mmg suka sgt berangan...klo citer kat sini, smpai thn depan pon x abis...hehe

tag 6 people:
1) Opy
2) Linda
3) Shiela
4) Sheera
5) kak Linsha
6) Anyone...hehe

3 comments:

ELLY said...

hahaha...pic 1st tu mcm something wrong jerk...smlm nmpak mcm cartoon cute tu tgh dok dpn laptop...arini tgk mcm lain lak....ermmm....aku mmg rabun warna mlm2...so abaikan erk...haha...

SoFiA.opY said...

weyh tag yg haritu pon tak terjawab lagi,,apekahh???

ahaha

naseb baik ko sedar ko buta warna..
aku baru nk tegur biru feedjit ko tu boleh buat mata aku joling 360 degree ok!!

hahaha

tak bley blah lah badge sekolah ituuuu..

nametag kuning takde weyh?

hahahaa

ELLY said...

hahaha....aku suka biru itu coz mcm lampu kat blog aku ni...terang skit....hahaha....

aku hmpir t'lupa psl name tag kuning....x bleh blah...ehhh jgn lupa...beg skolah U pon kuning juga....hahaha