Wednesday, April 8, 2009

Hari Sabtu itu....

Ari Sabtu lps sye ngan mmber2 ampang girl telah membawa diri ke majlis kawen abang kepada mmber kitorg iaitu miss Beeb kat dewan Sri Endon Persint 10 Putraja (wahh...siap bgtau presint braper....senang korg nak carik nnti...haha).....kitorg gi dlm kul 1 lbh....gi 2 kete coz kitorg ber tujuh iaitu sye, opy, ipah, linda, mak opy, adik opy & adik ipah....hehe....daaannnnn korg layan jer la pic erk....sye malas nak tulis....hehe.....


ini la miss Beeb (kiri) yg telah menjemput kami ke
majlis kawen abgnyer....hehe...
eh lupa lak...yg kanan tu miss intan norzalifah AKA ipah...


owh tidak diketahui maner datang nyer bunga ros pink yg kami pegang itu...tp kami telah disuruh oleh miss opy utk memegang bunga itu
sambil dia membuat pengakuan berani mati bahawa dia sgt suka bunga....sengalll.....hahahaha....lawak okay....
(eh baru aku perasan ipah x pegang bunga tu...opy,...sila marah dia...)


ni adalah door gift....I like.....simple tp cantik....& bleh digunakan
utk letak duit syiling.....hehe....


Pelamin ini sgt indah....moden kan....1st time sye tgk
pelamin rupa cmni....t'paksa amik pic
pelamin ni dr jauh saja coz semua segan
nak gi depan....hehe...ader ramai wartawan okay....


akhir sekali....ni la pengantinnyer....Talib & Yatt.....
dpt gak amik pic ngan pengantin...coz semua
mcm ala2 segan tp mahu....nsb baik adik ipah
x tau segan...hahaha...1st time amik
gmbar ngan artis....ihikz!

Selamat Pengantin Baru to Talib & Yatt....& thanks to beeb coz jemput kitorg....eh....pic mknan xder lak...tp mknan dia mmg sedap...sye siap tambah ayam lg...& air x tau la braper gelas sye dah minum....haha...semua best....per2 pon....teringinnyer nak kawen kat dewan ni (tp x mungkin kot, just in dream jer la...huhu)....lawa la dewan ni....actually ni 2nd time sye gi sini....time 1st time gi dulu mmg sgt teruja ngan dewan ni....hehe....

end of story....

ok pas balik dr putrajay tu, kitorg gi la umh opy utk antar mak opy & adik dia....sbnrnyer nak antar opy skali tp dia degil x nak balik....hahaha....xder arr....coz hari masih awal, kitorg wat la plan utk tgk wyg....kitorg decide utk tgk di KLCC sajer coz dekat skit....but be4 that, kitorg singgah rumah ipah dulu coz dia nak antar kete dia so gi satu kete jer la....
smpai KLCC dlm kul 5....wayang kul 6.30ptg....kitorg ke sana ngan b'kebaya okay....except ipah & adik dia....diorg leh sempat tukar baju time kat umh.....x aci okay...gi KLCC pakai kebaya....x bleh blah....haha....dah la masing2 ngan heels 3inci....sakit2 kaki okay.....
haaa....ok2 I dont want to miss this story....hahaha.....time kitorg naik lift utk ke TGV, ader artis okay dlm lift tu....sapa???....korg rse sapa???....cuba teka....haha....artis tu adalah Fasha Sandha.....dia tgh mendokong seorg kanak2 & b'samanyer ader sorg lg kanak2 dan juga ex husband Nora Danish skali....hehe.....sempat b'gosip....so bila dah nmpak dia tu, aper lg kitorg pon......haa phm2 jer la....hehehe....(Amaran: tidak dibenarkan kutuk mengutuk di Blog ini)....so...sekian.....haa....nak tau kitorg tgk wyg citer aper???....sila baca entry seterusnyer....Thank You.... =)

(P/s: Pic2 ini adalah ikhsan daripada Miss Nur Sofia Zarith...hehe...thanks weh coz bluetooth pic2 ni)

4 comments:

haslinda said...

hahaha...citer fasha sandha aku x masukkan dlm blog aku...

Maswani said...

salam..suka citer awak..
>>>>dh link awak..

- ada masa n sudi,dtglah blog saya..n link me too..hehe..tq.

ELLY said...

Thanks erk coz sudi baca blog sye & link sye...ok i'll link u too...hehe...

SoFiA.opY said...

hahahha..

giler famous amous nama i dlm ini blog..

thanks weyh type nama aku yg panjang ituuu..

kisah fasha sandha amat takley blah okie!!hahahaha

sayang ah korg!!