Sunday, April 19, 2009

Geram....

Huhuhu....kenapa sye geram????....

KERANA.....


ader org yg x b'tanggungjwb telah mencalarkan kete sye...eee sengal btul la...(xder tempat lain ker ko nak lalu smpai ko leh scratch kete aku ni....hampeh tu....) actually kat depan umh sye, setiap ari jumaat akan ader pasar mlm....so akan byk kete dpn tu smpai tempat parking pon xder even kat dpn umh sndiri....so sye akan parking kat lorong b'dktan coz kat situ jer ader parking....lorong tu agak sempit okay....tp byk jer jln alternatif lain leh lalu kan knp kat situ gak ko nak lalu....pastu x leh ker ko bwk kete ko elok2 tanpa mambahayakan nyawa kete lain....huhu....eeee...

DAN.....


haaaa....ni lg satu wat sye gerrraaammmm sgt.....burung slalu cirit birit kat kete sye....xder tempat lain ker....kang aku wat toilet utk ko kang baru ko tau, tp tu pon x tau ko nak gi ker x....hisshhh.....tp ni xper lg leh cuci....yg calar tu???

No comments: