Tuesday, March 24, 2009

TAG lagi.....

"Go to ur photo folders in ur computer...
Go to the Sixth folder...
Select the Sixth picture in that folder...
Put that picture on the blog n describe it...
Invite Six friends to join the challenge...
Link them in ur blog n let them know they have been challenged...!!~"

ok...tag ini dari nur sofia zarith a.k.a opy....hehe....baru ader masa nak wat....owhhhhhh.....knp ader owh yg pnjang di situ....actually sye dah byk kali tau baca tag ni....tp baru saat dan ketika ini sye phm aper yg dia nak.....hahahaha....(aku mmg sengal okay....don't mention it....i know).....dan pic yg itu adalah seperti di bwh....


Am, Ct, Elly & Eva....

Klo x silap pic ni di ambil pada thn 2006....time ni sye tgh 1st year, 2nd sem degree kat uniten......time ni tgh kat mines nak tgk wayang....sye dah lupa citer aper yg kami tgk.....actually a thousand words can never describe this picture....this moment so precious & will never come again.....miss u guys....rse mcm nak balik kat zaman umur sye 22.....time ni sye sgt happy & pada masa yg sama sye sgt kecewa....cmner tu???.....tp tu la saat yg plg mengajar sye how to be strong & how to live a happy life....hehe...dah2..,malas nak citer pnjang2.....kang aku ngarut2 ayat emo2 kang....x cool langsung.....hahaha.....

okay...tag 6 org iaitu.....
1) Shiela
2) Linda
3) Am
4) Kak Linsharliana
5) Kak Aishah
6) Opy (hahaha...aku dah x tau sapa dah)

4 comments:

SoFiA.opY said...

haha..ko kan cool..lah konon..
kalo ko emo2 pon cool ape??

hahaha

siot ah kene tag balik..
sengalllll

kaSih.CinTa.GadiS said...

alah...kena tag lagik!!
haha...

ELLY said...

hahaha....aku budget cool jerk...tp sbnrnyer tidak sama sekali.... =D
aku tag ko balik tu....jwb, jgn x jwb....hahaha....

ELLY said...

Am, klo rajin jwb la tag tu....klo malas pon xper...hehehe...I x kesah....ihikz ;))