Tuesday, March 10, 2009

My best fren's engagement day....


22hb Februari lps sye & kwn2 gi kenduri CT b'tunang kat umah dia kat Palong Negeri Sembilan....kul 7pg sye dah siap2 ke Uniten coz kitorg kena b'kumpul & parking kete kat situ be4 ke palong.....smpai uniten kul 8.10pg cmtu....then gi la breakfast sementara tunggu ader yg lum smpai....thanks to aini coz blanjer b'fast aritu....hehe....kul 9 cmtu baru kitorg b'tolak gi palong....kitorg 5 org, sye, sheera, aini, rieza & am....rieza dtg all the way from penang & smpai KL kul 4pg....gi naik keta am....1st time naik Persona...ihikz!....p'jlnan amik masa lbh kurang 3 jam la gak....act pnh gi umh ct ni dulu time abg dia kawen....tp dah lama so mmg x ingat sgt la jalan nak gi situ....x susah sgt la nak m'cari umh CT...hehe....kitorg smpai umh CT kul 12.00...memula majlis doa selamat dulu....yg best nyer mknan kat umh dia sgt byk okey....mcm2 lak tu....hehe...kul 2.30 cmtu baru majlis tunang start.....happy gler tgk CT time tu.....dia asyik gelak2 jerk.....hahaha....kitorg balik dr umh CT dlm kul 4 lbh cmtu & smpai uniten balik dlm kul 8.00mlm....

anyway, congrat erk CT....happy tgk ko happy....semoga kekal smpai akhir hayat....amin....
ok la korg....malas nak taip pnjang2....layan pic lg best....ihikz!!


time ni CT lum b'siap lg....so sempat lepak2 borak2.....hehe


Lps CT siap Make up...adik dia yg make up kan dia....


Pic reramai....rieza, CT, am, aini, sheera & me.....


kitorg & hantaran CT to pihak lelaki.....


Kek hantaran to pihak lelaki.....

Yg menariknyer kan....dua2 kek ni adik CT yg wat sndiri tau....sgt hebat kan....mmg sgt kagum...hehe....


Kek hantaran to pihak pompuan...

No comments: